Μήνυμα λάθους κατά τη δημιουργία μιας νέας εγγραφής ή ανοίξτε μια υπάρχουσα εγγραφή στο Microsoft Dynamics CRM 4.0: "Μη έγκυρο όρισμα"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 948157 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν δημιουργείτε μια νέα εγγραφή που περιέχει μια ημερομηνία 1 Ιανουαρίου στο Microsoft Dynamics CRM 4.0, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Μη έγκυρο όρισμα
Κωδικός σφάλματος: 0x80040203
Εάν η τιμή DevErrors έχει οριστεί σεΣεστο αρχείο Web.config, ή εάν έχετε ενεργοποιήσει τοΠλατφόρμα ανίχνευσηςη λειτουργία, εμφανίζεται επίσης ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Μήνυμα εξαίρεσης Crm:: GetDaylightChanges πραγματικό χρόνο: 2005,
MinValue.Year: 2006, MaxValue.Year: 9999, κωδικός σφάλματος:-2147220989,
InnerException: System.ArgumentOutOfRangeException: έχει καθοριστεί το όρισμα ήταν εκτός της περιοχής των έγκυρων τιμών.
Το όνομα της παραμέτρου: πραγματικό χρόνο GetDaylightChanges: 2005,
MinValue.Year: 2006, MaxValue.Year: 9999
Αυτό το ζήτημα προκύπτει επίσης εάν ανοίξετε μια υπάρχουσα εγγραφή που περιέχει μια ημερομηνία 1 Ιανουαρίου μετά την ενημέρωση από το Microsoft Dynamics CRM 3.0 Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αυτό το ζήτημα διορθώνεται με την πιο πρόσφατη αθροιστική συλλογή ενημερωμένων για το Microsoft Dynamics CRM 4.0. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
949256Ενημερωμένες εκδόσεις του Microsoft Dynamics CRM 4.0 και τις επείγουσες επιδιορθώσεις

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία που χρησιμοποιείται για την περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft
887283Προδιαγραφές ονομάτων πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων και ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού του Microsoft Business Solutions CRM

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 948157 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kberrmsg kbHotfixServer kbqfe kbmbsmigrate kbmt KB948157 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:948157

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com