Οι περιορισμένοι χρήστες ενδεχομένως να μην έχουν εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αρχεία προγράμματος του Office 2008 για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 948488 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Χωρίς σε έναν υπολογιστή Macintosh που έχει ρυθμιστεί για να περιορίσετε την πρόσβαση χρήστη στο Microsoft Office 2008 για Mac μόνο αυτούς τους λογαριασμούς χρηστών που έχουν δικαιώματα διαχείρισης, ορισμένοι χρήστες που δεν διαθέτουν δικαιώματα διαχείρισης μπορεί να έχουν άδεια πρόσβασης του Office 2008 για Mac προγράμματα.

Αυτό το ζήτημα επηρεάζει μόνο υπολογιστές που διαθέτουν περισσότερα από ένα λογαριασμό τοπικού χρήστη και επηρεάζει κυρίως περιβάλλοντα, όπως εργαστήρια δημόσιο υπολογιστή και τα δίκτυα χώρου εργασίας, όπου δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε αρχεία του προγράμματος.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν το λογαριασμό χρήστη χωρίς δικαιώματα διαχειριστή έχει αντιστοιχιστεί το Αναγνωριστικό χρήστη (uid) 502. Το Office 2008 για Mac θα εκχωρήσει διαχειριστική πρόσβαση σε λογαριασμούς χρηστών που έχουν uid 502.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό χρήστη με δικαιώματα διαχειριστή.
 2. Στο διακομιστήΜετάβασημενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕφαρμογές.
 3. Ανοίξτε την κεντρική σελίδαΒοηθητικά προγράμματαΦάκελος.
 4. Διπλό κλικΤερματικό.
 5. Στο παράθυρο του τερματικού, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο RETURN:
  /usr/Bin/sudo/bin/chmod -R a-st "/ εφαρμογές/Microsoft Office 2008" "/ Library/Automator" "/ Library/Fonts/Microsoft" "/ Library/υποστήριξη/Microsoft εφαρμογής"
 6. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο RETURN:
  /usr/Bin/sudo /usr/sbin/chown -h -R ρίζα: admin "/ εφαρμογές/Microsoft Office 2008" "/ Library/Automator" "/ Library/Fonts/Microsoft" "/ Library/υποστήριξη/Microsoft εφαρμογής"
Εάν σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή, χρησιμοποιήστε τα ίδια διαπιστευτήρια διαχείρισης που χρησιμοποιήσατε στο βήμα 1.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 948488 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 2008 for Mac
 • Microsoft Office 2008 for Mac (Home and Student Edition)
 • Microsoft Office 2008 for Mac Special Media Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbpermissions kbinstallation kbaccounts kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB948488 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:948488

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com