Μια έκθεση ενδέχεται να μην εμφανίζονται HTTPS κυκλοφορίας του ISA Server 2006

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 948711 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Στον Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2006, μια έκθεση ενδέχεται να μην εμφανίζονται κυκλοφορία HTTPS.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή υπάρχει ένας κανόνας πρόσβασης που επιτρέπει την κυκλοφορία HTTPS. Επομένως, δεν υπάρχει καμία καταχώρηση στο αρχείο καταγραφής διακομιστή μεσολάβησης Web για την κυκλοφορία που προέρχεται από τον υπολογιστή-πελάτη δικτύου διεύθυνση μετάφρασης (SecureNAT). Σε αυτό το σενάριο, είναι η κυκλοφορία HTTPS δεν υπολογίζονται.

Αυτή η συμπεριφορά δεν παρουσιάζεται σε ένα ασφαλές κανόνα δημοσίευσης Web επειδή η κυκλοφορία έχει μια αντίστοιχη καταχώρηση αρχείου καταγραφής του διακομιστή μεσολάβησης Web και την κυκλοφορία που μετριέται. Η κυκλοφορία HTTPS από τα προγράμματα-πελάτες του διακομιστή μεσολάβησης Web επίσης υπολογίζεται σωστά, επειδή ο διακομιστής μεσολάβησης Web χειρίζεται την κίνηση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την επείγουσα επιδιόρθωση που αναφέρεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
950140Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του ISA Server 2006: 9 Μαρτίου 2008
ΣΗΜΕΙΩΣΗΓια να εφαρμόσετε την επείγουσα επιδιόρθωση που αναφέρεται στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft 950140, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση ISA 2006. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=6F629EAC-D8C6-4437-9D20-B47B02DB413A&displaylang=en

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 948711 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2006 Enterprise Edition
  • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2006 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbmt KB948711 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:948711

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com