A Microsoft Dynamics CRM Internetre irányuló központi telepítési konfigurációs eszközének használata

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 948779 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

Ez a cikk ismerteti a Microsoft Dynamics CRM Internetre irányuló központi telepítési konfigurációs eszközének használatát. Ezzel az eszközzel konfigurálható a Microsoft Dynamics CRM 4.0 internetre irányuló központi telepítése (Internet Facing Deployment – IFD), miután telepítette a Microsoft Dynamics CRM 4.0 szoftvert, illetve frissítette rendszerét erre a verzióra. Szintén ez az eszköz használható az internetre irányuló központi telepítés módosításához.

További információ

Kövesse az alábbi lépéseket a Microsoft Dynamics CRM Internetre irányuló központi telepítési konfigurációs eszközének használatához:
 1. Szerezze be a Microsoft Dynamics CRM Internetre irányuló központi telepítési konfigurációs eszközét. A következő fájl tölthető le a Microsoft letöltőközpontjából:

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Letöltés
  A CRM4IFDTool.zip csomag letöltése Kiadás dátuma: 2008. február 6.

  A Microsoft Tudásbázis következő számú cikkében bővebben olvashat a Microsoft által kiadott támogatási fájlok letöltéséről (a cikk megnyitásához kattintson a sorszámra):
  119591 Microsoft támogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatásoktól
  A Microsoft elvégezte a fájlok vírusellenőrzését. Ennek során a Microsoft a fájl közzétételének napján elérhető legfrissebb vírusvédelmi szoftvert használta. A fájlt fokozott biztonságú kiszolgálókon tárolják, amelyek meggátolják a fájl bármilyen jogosulatlan módosítását.
 2. Bontsa ki az eszközt a tömörített fájlból a következő mappába azon a számítógépen, amelyen a Microsoft Dynamics CRM 4.0 kiszolgálói telepítését futtatja:
  meghajtó:\Program Files\Microsoft Dynamics CRM\Tools
 3. A Microsoft Dynamics CRM Internetre irányuló központi telepítési konfigurációs eszközének elindításához kattintson duplán a CRM4IFDTool.exe fájlra.
 4. Kattintson az Authentication Strategy (Hitelesítési stratégia) mezőben látható IFD+On Premise (Internetre irányuló központi telepítés+Helyszíni) lehetőségre.
 5. Írja be az IP-címet és az alhálózati maszkot, majd kattintson az Add (Hozzáadás) gombra.

  Megjegyzések
  • Az IP-címnek nem szükséges egy Microsoft Dynamics CRM-kiszolgáló IP-címének lennie. A mezőben azonban csak érvényes IP-cím adható meg.
  • Ha több alhálózatot használ az IP-címhez, szükség szerint adja meg mindegyik IP-címet és a hozzá tartozó alhálózati maszkot.
  • Ha üres sor látható az IP-címek listáján, akkor kattintson az üres sorra, majd kattintson a Delete (Törlés) gombra.
 6. Kattintson az IFD Domain Scheme (Internetre irányuló központi telepítés tartománysémája) mezőben látható HTTP vagy HTTPS lehetőségre.
 7. Írja be a tartomány vagy a résztartomány nevét az IFD App Root Domain (Internetre irányuló központi telepítés alkalmazási gyökértartománya), illetve az IFD SDK Root Domain (Internetre irányuló központi telepítési SDK gyökértartománya) mezőbe. Például írja be egy tartomány vagy résztartomány nevét a következőhöz hasonlóan:
  • tartomány.com
  • résztartomány.tartomány.com
  Megjegyzés A tartomány helyőrző helyére írja be a tartomány nevét. A résztartomány helyőrző helyére írja be a résztartomány nevét. Az internetre irányuló központi telepítés ezen beállításai határozzák meg azt is, hogy egy ügyfélszámítógép milyen módon érheti el a Microsoft Dynamics CRM webhelyet, amikor a számítógép nem kapcsolódik a helyi intranethez.
 8. Kattintson az AD Domain Scheme (Active Directory tartománysémája) mezőben látható HTTP vagy HTTPS lehetőségre.
 9. Írja be a Microsoft Dynamics CRM 4.0 kiszolgálói telepítését futtató kiszolgálógép URL-címét az AD App Root Domain (Active Directory alkalmazási gyökértartománya) és az AD SDK Root Domain (Active Directory SDK gyökértartománya) mezőbe. Például írjon be egy, a következőhöz hasonló URL-címet:
  crmkiszolgáló:5555
  Megjegyzések
  • Az URL-cím beírásakor ne írja be a „HTTP” vagy a „HTTPS” előtagot.
  • Az Active Directory beállításai határozzák meg, hogy az ügyfélszámítógépek milyen módon érhetik el a Microsoft Dynamics CRM webhelyet, amikor egy számítógép nem kapcsolódik a helyi intranethez.
  • Az App Root Domain (Alkalmazási gyökértartomány) és az SDK Root Domain (SDK gyökértartománya) mezőben megadott URL-címek esetleg eltérőek lehetnek, ha a kiszolgálói szerepkörök különböző kiszolgálógépeken vannak elosztva.
 10. Kattintson a File (Fájl) menü Apply Changes (Módosítások alkalmazása) menüpontjára.
Megjegyzések
 • A fenti lépésekkel konfigurálható az internetre irányuló központi telepítés a Microsoft Dynamics CRM 4.0 rendszerhez. Emellett azonban létre kell még hoznia egy tartománynév-rendszerbeli bejegyzést. Meg kell továbbá győződnie arról, hogy a kiszolgáló és a webhely elérhető az internetről.
 • Kövesse az alábbi lépéseket az internetre irányuló központi telepítés letiltásához, hogy a webhely ne legyen elérhető az internetről:
  1. Indítsa el a Microsoft Dynamics CRM Internetre irányuló központi telepítési konfigurációs eszközét.
  2. Kattintson az On Premise (Helyszíni) lehetőségre.
  3. Kattintson a File (Fájl) menü Apply Changes (Módosítások alkalmazása) menüpontjára.
  Győződjön meg továbbá arról, hogy meg van adva az URL-cím az Active Directory beállításainál. Ezt a 9. lépésben állította be. Ha ezek a beállítások üresek, és az Apply Changes (Módosítások alkalmazása) menüpontra kattint, akkor a beállítások üresek lesznek az MSCRM_Config adatbázisban. Emellett nem fog tudni bejelentkezni a Microsoft Dynamics CRM webhelyre.
 • A CRM40IFDTool.log fájl megtekintéséhez kattintson a Start gombra, majd a Futtatás menüpontra, írja be a %appdata%\Microsoft\MSCRM\Logs parancsot a Megnyitás mezőbe, és végül kattintson az OK gombra.
 • Annak megállapításához, hogy szervezete megtalálható-e a tartománynévrendszerben, kattintson a Tools (Eszközök) menüre, majd a Check DNS (Tartománynévrendszer ellenőrzése) parancsra. Ez az eszköz ellenőrzi a Microsoft Dynamics CRM Internetre irányuló központi telepítési konfigurációs eszközének alján látható mezőben felsorolt összes szervezetet.

Hivatkozások

Az internetre irányuló központi telepítés különböző lehetőségeire és a Microsoft Dynamics CRM Internetre irányuló központi telepítési konfigurációs eszközére vonatkozó további információért keresse fel a Microsoft következő webhelyét:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=3861e56d-b5ed-4f7f-b2fd-5a53bc71dafc

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 948779 - Utolsó ellenőrzés: 2008. május 30. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Kulcsszavak: 
kbhowto kbdeployment kbmbsmigrate kbexpertiseinter KB948779
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com