MS08-051: A PowerPoint 2003 alkalmazás biztonsági frissítése: 2008. augusztus 12.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 948988 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS08-051 jelű biztonsági közleményt. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

További információk a biztonsági frissítésről

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

 • A Microsoft új, 2-es verziójú frissítési csomagokat tett közzé a Microsoft letöltőközpontjában a Microsoft Office PowerPoint 2003 Service Pack 2 és a Microsoft Office PowerPoint 2003 Service Pack 3 alkalmazáshoz. Ha manuálisan telepítette a letöltőközpontból ennek a frissítésnek az 1-es verzióját, akkor újra kell telepítenie a frissítés 2-es verzióját. Ha a Microsoft Update vagy Office Update szolgáltatással telepítette a frissítést, nem szükséges újratelepíteni azt.

  Azt, hogy a fájl megfelelő verziójával rendelkezik-e, a számítógépén lévő Powerpnt.exe fájl verziószámának ellenőrzésével állapíthatja meg.
  • Ha a Powerpnt.exe fájl verziószáma 11.0.8227.0, a frissítés legújabb verziójával rendelkezik.
  • Ha a Powerpnt.exe fájl verziószáma 11.0.8212.0, nem megfelelő verziójú frissítés van telepítve.
  Nem megfelelő fájlverzió esetén végre kell hajtania az alábbi műveletek egyikét:
  • Telepítse manuálisan a frissítés legújabb, 2-es verzióját a Letöltőközpontból. A Letöltőközpontban az Érintett szoftverek táblázatát áttekintve találhatja meg a Microsoft Office PowerPoint 2003 Service Pack 2 és Microsoft Office PowerPoint 2003 Service Pack 3 alkalmazáshoz készült legújabb csomagokat.
  • A frissítés újratelepítéséhez végezzen automatikus ellenőrzést a Microsoft Update vagy az Office Update szolgáltatással, majd fogadja el a felajánlott frissítést.
  • Ha úgy dönt, hogy nem telepíti újra a frissítést, akkor kerülő megoldásként létre kell hoznia manuálisan egy beállításkulcsot egyes PowerPoint-bemutatótípusok blokkolásához. A PowerPoint-bemutatók típusainak blokkolásáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
   938810 Információ az Office 2003 Service Pack 3 szervizcsomag telepítését követően blokkolt fájltípusokról
  Megjegyzés: A Letöltőközpontban eredetileg, 2008. augusztus 12-én közzétett csomagok helytelen verziójú bináris fájlokat tartalmaztak. Habár ezek a verziók is védelmet nyújtottak a biztonsági közleményben tárgyalt résekkel szemben, hiányoztak belőlük más fontos biztonsági és megbízhatósági frissítések. A probléma kizárólag a Microsoft letöltőközpontjából származó csomagokat érinti. A Microsoft Update és Office Update szolgáltatás a bináris fájlok megfelelő verzióját telepítette, ezért nem igényelnek frissítést. Ha tehát a frissítést korábban a Microsoft Update vagy Office Update szolgáltatással telepítette, semmilyen beavatkozás nem szükséges.

Előfeltételek

A biztonsági frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie az alábbiak egyikének:
 • Microsoft Office 2003 Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3)
Az Office 2003 SP2 vagy Office 2003 SP3 szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
870924 Az Office 2003 programcsomag legújabb szervizcsomagjának beszerzése

A biztonsági frissítésben található nem biztonsági javítások

Ha ezt a biztonsági frissítést olyan számítógépre telepíti, amelyen az Office 2003 SP3 fut, a következő gyorsjavítás is telepítve lesz:
945437 A PowerPoint 2003 alkalmazásnak az SP3 szervizcsomag megjelenését követően kiadott gyorsjavítása: 2007. november 26. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Fájlinformációk

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
Powerpnt.exe11.0.8227.06 421 51204-Jul-200801:33

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 948988 - Utolsó ellenőrzés: 2008. október 6. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbexpertisebeginner kboffice2003presp4fix KB948988
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com