MCITP Self-Paced Training Kit (examen 70-441): databaseoplossingen ontwerpen met behulp van Microsoft ® SQL Server ? 2005 commentaar en correcties

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 948994
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel bevat opmerkingen, correcties en informatie over bekende fouten met betrekking tot het adresboek van Microsoft PressMCITP volgt Trainingskit (examen 70-441): databaseoplossingen ontwerpen met behulp van Microsoft SQL Server 2005978-0-7356-2342-2.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • CD-ROM: Voorbeeldbestanden Companion CD ontbreken

Meer informatie

CD-ROM: Voorbeeldbestanden Companion CD ontbreken

Het voorbeeldbestand verwezen in stap 1 op pagina 148 is niet opgenomen op de CD. Het bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum:

MyExcel2007.exe

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het downloaden van Microsoft Support-bestanden:

119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via Online Services downloaden

Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand verhinderen.

Microsoft Press is belangrijk nauwkeurige en informatieve boeken. Alle opmerkingen en correcties bovenstaande zijn gereed voor opgenomen in toekomstige afgedrukt van dit boek. Als u later afdrukken van dit boek kan al bevatten de meeste of alle bovenstaande correcties.

Eigenschappen

Artikel ID: 948994 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbmt KB948994 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:948994

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com