Μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε RODC που βασίζεται σε Windows Server 2008: "Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση της αίτησης σύνδεσης διακομιστές σύνδεσης"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 949048 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε ελεγκτή τομέα μόνο για ανάγνωση που βασίζεται σε Windows Server 2008 (RODC) εγκατεστημένη και εγγράψιμου ελεγκτή τομέα (DC).
  • Εγγράψιμος ελεγκτής Τομέα είναι χωρίς σύνδεση.
Σε αυτό το σενάριο, όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε RODC, η λειτουργία αποτυγχάνει. Επιπλέον, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν διακομιστές σύνδεσης είναι διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση της αίτησης σύνδεσης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται για έναν από τους παρακάτω λόγους:
  • Ο χρήστης ή ο υπολογιστής δεν προστεθεί ρητά στην ομάδα επιτρέπεται εγγράψιμος ελεγκτής Τομέα.
  • Ο χρήστης ή ο υπολογιστής προστίθεται ρητά στην ομάδα επιτρέπεται εγγράψιμος ελεγκτής Τομέα. Ωστόσο, οι πιστοποιήσεις δεν αναπαράγονται τα RODC.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσθέστε το χρήστη ή τον υπολογιστή στην ομάδα επιτρέπεται σε εγγράψιμο DC και στη συνέχεια αναπαραγάγετε τα διαπιστευτήρια για το RODC.

Σημείωση Αφού το κάνετε αυτό, ένας χρήστης που θα συνδεθεί ένας διαχειριστής μπορεί ακόμα να δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το RODC. Σε αυτήν την περίπτωση, επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια αναπαραγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για το RODC.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 949048 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Datacenter
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmt KB949048 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:949048

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com