Τρόπος χρήσης του εργαλείου ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM για το Microsoft Dynamics CRM 4.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 949079 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
 
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του εργαλείου ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM για το Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Περισσότερες πληροφορίες

Το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM είναι ένα εκτελέσιμο πρόγραμμα της γραμμής εντολών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να ενημερώσετε τις τιμές της βάσης δεδομένων ρύθμισης παραμέτρων (MSCRM_Config) του Microsoft Dynamics CRM. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για την αποστολή ειδοποιήσεων σε όλους τους διακομιστές του Microsoft Dynamics CRM για να χρησιμοποιήσετε τις τιμές που θα ενημερωθεί.

Το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM διαφέρει από το εργαλείο Microsoft Dynamics CRM αντικριστές ανάπτυξης παραμέτρων Internet. Και τα δύο εργαλεία ενημέρωση της βάσης δεδομένων MSCRM_Config. Ωστόσο, το εργαλείο Microsoft Dynamics CRM αντικριστές ανάπτυξης παραμέτρων Internet ενημερώνει μόνο ορισμένα πεδία που σχετίζονται με Internet αντικριστές ανάπτυξης (IFD). Το εργαλείο Microsoft Dynamics CRM αντικριστές ανάπτυξης παραμέτρων Internet διαθέτει επίσης λειτουργικότητα, η οποία ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το περιβάλλον IFD.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο Microsoft Dynamics CRM αντικριστές ανάπτυξης παραμέτρων Internet, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
948779Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Microsoft Dynamics CRM αντικριστές ανάπτυξης παραμέτρων Internet
Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε λήψη του εργαλείου ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία του Κέντρου λήψης της Microsoft στο Web:
  http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6e211231-30fe-4df2-9b81-15cfb87adcf1
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το στοιχείο λήψης περιέχει επίσης την τεκμηρίωση για τις υπηρεσίες παροχής.
 2. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελοDynamicsCRMDeploymentConfigTool_1033_i386.exeτο αρχείο που λάβατε.
 3. ΣτοΕπιλογή καταλόγου για τα αρχεία που έχουν εξαχθείπλαίσιο, πληκτρολογήστε τη διαδρομή του φακέλου για τα αρχεία που έχουν εξαχθεί ή κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτησηΓια να εντοπίσετε το φάκελο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 4. Όταν ολοκληρώσετε την εξαγωγή, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

  Εξάγονται τα παρακάτω αρχεία στο φάκελο που καθορίσατε στο βήμα 3:
  • Microsoft.CRM.DeploymentConfigTool.exe
  • Microsoft.CRM.Tools.Logging.dll
  • MSCRMDeploymentConfigurationToolEULA.rtf
  • Crm40sp deployment.pdf
  • Crm40sp development.pdf
  • Crm40sp planning.pdf
 5. Ανοίξτε ένα παράθυρο γραμμής εντολών. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπίStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPECmdΣτοOpenπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 6. Στη γραμμή εντολών, περάστε στο φάκελο που καθορίσατε στο βήμα 3, για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • ΣημαντικόΤο εργαλείο αυτό ενημερώνει τις τιμές της βάσης δεδομένων ρύθμισης παραμέτρων (MSCRM_Config) του Microsoft Dynamics CRM. Πριν να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, χρησιμοποιώντας το εργαλείο, βεβαιωθείτε ότι έχετε πλήρη αντίγραφο της βάσης δεδομένων που μπορείτε να επαναφέρετε εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα.
 • Για να αποκτήσετε μια λίστα με τις εντολές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστεMicrosoft.CRM.deploymentconfigtool.exe /?και κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
  • Στο αρχείο deployment.pdf Crm40sp, ανατρέξτε στην ενότητα 4.8.2 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημέρωση της βάσης δεδομένων MSCRM_Config.
 • Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM, πρέπει να έχετε το δικαίωμα εγγραφής για τη βάση δεδομένων MSCRM_Config.
 • Από προεπιλογή, το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης του Microsoft Dynamics CRM καταγράφει τη δραστηριότητα του αρχείου CRM40DeploymentConfig.log. Το αρχείο CRM40DeploymentConfig.log βρίσκεται στον ακόλουθο φάκελο:
  % data%\microsoft\mscrm\log εφαρμογής
  Για να αλλάξετε τη θέση του αρχείου CRM40DeploymentConfig.log, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:
  Microsoft.CRM.deploymentconfigtool.exe –logfile:logfilepath

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 949079 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdeployment kbmbsadministration kbmbsmigrate kbhowto kbexpertiseinter kbmt KB949079 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:949079

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com