Cikk azonosítója: 949220 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Bevezetés

Hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbálja telepíteni az Internet Explorer 8 böngészőt.

Az alábbi módszerek csak az általános problémákra kínálnak megoldást. Azt javasoljuk, először próbálkozzon az egyszerűbb módszerekkel. Ha a fenti módszerek alkalmazása után sem oldódik meg a probléma, lépjen kapcsolatba a Microsoft terméktámogatási szolgálatával.

Megjegyzés: Mielőtt ezekkel a módszerekkel próbálkozik, győződjön meg arról, hogy megfelel az Internet Explorer 8 telepítési előfeltételeinek.


Hibaelhárítási módszerek az Internet Explorer 8 sikeres telepítéséhez

Az Internet Explorer 8 program telepítésének előfeltételei

A Windows Internet Explorer 8 program telepítése az operációs rendszer függvényében néhány további szükséges összetevő és előfeltétel telepítésével jár.

A telepítési előfeltételekről a Microsoft alábbi webhelyén talál további információt: " Az Internet Explorer 8 telepítésének előfeltételei"

Megjegyzés: Néhány problémamegoldási módszernél más weblapra kell lépnie az éppen látható weblapról. Amikor elhagyja ezt a weblapot, a most megjelenített tartalom nem lesz látható a képernyőn, ezért mielőtt továbblép, hasznos lehet egy parancsikon elhelyezése az asztalon, amelyre duplán kattintva egyszerűen visszatérhet erre a lapra. A jelen weblapra mutató parancsikont a következő lépésekkel hozhatja létre az asztalon:
  1. Kattintson a jobb gombbal erre a lapra, és válassza a Parancsikon létrehozása parancsot.
  2. Az Internet Explorer megjelenő párbeszédpaneljén kattintson az Igen gombra. Ezzel létrehozza a parancsikont az asztalon.

Általános hibaelhárítás


„A” megoldás: A Windows biztonsági beállításainak alaphelyzetbe állítása

Állítsa alaphelyzetbe a biztonsági beállításokat.

Click here to view or hide detailed information


„B” módszer: Kártevőkeresés végrehajtása a számítógépen

A módszer nehézségi foka: könnyű.

Click here to view or hide detailed information


„C” módszer: A vírus- és kémprogramkereső szoftverek ideiglenes letiltása

A módszer nehézségi foka: könnyű.

Click here to view or hide detailed information

D módszer: A számítógép indítása csak a szükséges szolgáltatásokkal (tiszta rendszerindítás)

A módszer nehézségi foka: mérsékelten könnyű.

Click here to view or hide detailed information

Speciális hibaelhárítás

E módszer: Azon fájlok ellenőrzése, amelyekről nem készíthető biztonsági másolat vagy nem frissíthetők

A módszer nehézségi foka: mérsékelten nehéz.

Click here to view or hide detailed information

További információ

Ha a cikkben szereplő módszerek egyike sem oldja meg a problémát, kattintson ide az Internet Explorer 8 Readiness Toolkit webhely megnyitásához, ahol információkat érhet el arról, hogyan küldhet visszajelzést az Internet Explorer 8 programról:A cikkben tárgyalt, harmadik fél által készített termékeket a Microsofttól független vállalatok állítják elő. Ezek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem hallgatólagos, sem másféle garanciát nem vállal.

Hivatkozások

Amikor megpróbálja telepíteni a Windows Internet Explorer 8 böngészőt, látogasson el az alábbi Microsoft webhelyre: " Internet Explorer 8: Nemzetközi webhelyek".

Amikor megpróbálja eltávolítani a Windows Internet Explorer 8 böngészőt, az nem biztos, hogy látható a Windows Vista vagy a Windows Server 2008 rendszer Jelenleg telepített frissítések listáján. A Microsoft Tudásbázis következő számú cikkében bővebben olvashat a probléma elhárításáról (a cikk megnyitásához kattintson a sorszámra):
965227 A Windows Internet Explorer 8 nem jelenik meg a „Jelenleg telepített frissítések” listában Windows Vista vagy Windows Server 2008 rendszerben (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 949220 - Utolsó ellenőrzés: 2012. november 30. - Verziószám: 23.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Internet Explorer 8
Kulcsszavak: 
kbmsifixme kbfixme kbresolve kbprb kberrmsg kbpubtypekc kbtshoot kbexpertiseinter kbcip KB949220
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com