Pasul 1 verificați Internet Explorer 8 Installation Prerequisites

Următoarele actualizări trebuie să fie aplicate înainte de a instala Internet Explorer 8:Pentru mai multe informații despre cerințele preliminare pentru instalare, vizitați următorul site web Microsoft: "Cerințe preliminare pentru instalarea Internet Explorer 8"

Pasul 2 încercați metodele generale metode de depanare

Următoarele metode sunt valabile numai pentru problemele generale. Vă recomandăm să încercați metodele mai simple.

Metoda A: Reinițializați setările de securitate Windows la valorile implicite (metodă evaluată ca: Ușoară)

Reduceți imagineaMăriți imaginea

Remediere automată

Pentru resetarea setărilor de scuritate din Windows automat, faceți clic pe linkul Remediere problemă. Apoi faceți clic pe Execuție în caseta de dialog Descărcare fișier și urmați pașii din acest expert.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Remedierea acestei probleme
Microsoft Fix it 50198
Reduceți imagineaMăriți imaginea


Note
 • Este posibil ca acest expert să fie disponibil numai în limba engleză; cu toate acestea, remedierea automată funcționează și pentru alte versiuni de limbă ale Windows.
 • Dacă nu sunteți la computerul care prezintă problema, puteți salva remedierea automată pe o unitate flash sau pe un CD pentru a o putea executa pe computerul care manifestă problema.

Remediere personală

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Pentru a reseta setările de securitate ale Windows manual, urmați acești pași:

Notă Această soluție nu se aplică pentru Windows XP Home Edition sau edițiile Windows Vista Home Basic și Home Premium. Pentru a restabili setările de securitate pentru edițiile Home, utilizați Fix it, Restaurare sistem sau o copie de rezervă.

 1. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați cmd, apoi apăsați pe ENTER.
 2. În Windows XP, tastați următoarea comandă, apoi apăsați pe ENTER:
  secedit /configure /cfg %windir%\repair\secsetup.inf /db secsetup.sdb /verbose

  În Windows Vista, tastati urmatoarea comandă și apoi apăsați pe ENTER:
  secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose

  Veți primi un mesaj „Activitatea este terminat㔠și un mesaj de avertizare că ceva nu ar putea fi realizat. Acest mesaj poate fi ignorat fără riscuri. Pentru mai multe informații despre acest mesaj, consultați fișierul %windir%\Security\Logs\Scesrv.log.
Reduceți imagineaMăriți imaginea


După ce resetați setările de securitate Windows, încercați să instalați Internet Explorer din nou. Dacă această metodă nu a funcționat, încercați Metoda B.

Reduceți imagineaMăriți imaginea

Metoda B: Scanați computerul pentru a detecta software rău intenționat (metodă evaluată ca: Ușoară)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Modul în care verificați computerul pentru a găsi software rău intenționat depinde de programele de protecție împotriva software-ului rău intenționat pe care le aveți.

Important Dacă utilizați propriul program antivirus și împotriva software-ului rău intenționat, actualizați fișierele de definiție antivirus și împotriva software-ului rău intenționat înainte de a scana computerul.

Dacă nu știți cum să actualizați fișierele cu definiții antivirus si anti-malware sau dacă nu știți cum să scanați computerul, o modalitate ușoară și gratuită de a face acest lucru este să utilizați Microsoft Safety Scanner.

Încercați să instalați Internet Explorer din nou după ce ați scanat computerul pentru a software rău intenționat. Dacă această metodă nu a funcționat, încercați metoda C.
Reduceți imagineaMăriți imaginea

Metoda C: Temporar dezactivați software-ul antivirus și antispyware, apoi încercați să instalați Internet Explorer 8 (Calificativ: Ușor)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Notă Înainte de a dezactiva temporar scanerul de viruși, asigurați-vă că Paravanul de protecție Windows este activat. După ce terminați acești pași, activați din nou scanerul de viruși.

Software-ul antivirus este conceput pentru a contribui la protejarea computerului împotriva virușilor. u trebuie să descărcați sau să deschideți fișiere din surse în care nu aveți încredere, să vizitați site-uri Web în care nu aveți încredere sau să deschideți atașări de e- mail când programul antivirus este dezactivat. Pentru informații suplimentare despre virușii de computer, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
129972 Viruși de computer: descrierea, prevenirea și recuperarea (articolul poate să fie în limba engleză)

Avertisment Această soluționare poate face computerul sau rețeaua mai vulnerabile la atacuri din partea utilizatorilor rău intenționați sau din partea unor programe software răuvoitoare cum ar fi virușii. Noi nu recomandăm această soluționare, dar oferim aceste informații pentru a avea posibilitatea să implementați această soluționare la propria discretie. Utilizați această soluție pe propriul dvs. risc.

Pentru a finaliza această metodă, urmați acești pași:
 1. Dezactivați software-urile antispyware și antivirus. Pentru aceasta, faceți clic-dreapta pe pictograma corespunzătoare software-ului antispyware sau antivirus din zona de notificare. Apoi, faceți clic pe Ieșire sau faceți clic pe Dezactivare.
 2. După ce dezactivați software-urile antispyware și antivirus, încercați să instalați din nou Internet Explorer 8.
 3. După ce se termină instalarea Internet Explorer 8, activați din nou software-urile antispyware și antivirus.
Dacă această metodă nu a funcționat, încercați Metoda D.
Reduceți imagineaMăriți imaginea

Metoda D: Instalați Internet Explorer 8 într-o stare de pornire minimală (Calificativ: Relativ simplă)


Reduceți imagineaMăriți imaginea
Pentru a instala Internet Explorer 8 într-o stare de pornire minimală, urmați acești pași:
 1. Porniți computerul într-o stare de pornire minimală. Pentru informații suplimentare referitoare la modul de pornire a computerului prin efectuarea unei porniri minimale, faceți clic pe număr de articol următor pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
  310353 Cum se configurează Windows pentru pornirea minimală
 2. După ce porniți computerul utilizând o încărcare minimală a sistemului de operare, încercați să instalați din nou Internet Explorer 8.
 3. Porniți computerul în modul Normal după instalarea Internet Explorer 8.
Dacă această metodă nu a funcționat, încercați Metoda E.
Reduceți imagineaMăriți imaginea

Metoda E: Căutați toate fișierele pentru care nu se poate crea o copie de rezervă sau care nu se pot actualiza (meotodă evaluată ca: Relativ ușoară)

Reduceți imagineaMăriți imaginea

Remediere automată

Pentru a remedia această problemă automat, faceți clic pe butonul sau linkul Remediere . Apoi faceți clic pe Execuție în caseta de dialog Descărcare Fișier și urmați pașii din expertul Remediere. Încercați să instalați Internet Explorer 8, după ce executați soluția Remediere.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Remedierea acestei probleme
Microsoft Fix it 50779
Reduceți imagineaMăriți imaginea

Note
 • Este posibil ca acest expert să fie disponibil numai în limba engleză. Însă, remedierea automată funcționează și pentru alte versiuni de limbă ale Windows.
 • Dacă nu vă aflați la computerul care manifestă problema, salvați soluția Fix it pe o unitate flash sau pe un CD, apoi executați-o pe computerul care manifestă problema.

Remediere personală

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Pentru a finaliza această metodă, urmați acești pași:
 1. Stabiliți dacă există o problemă care împiedică crearea de copii de rezervă pentru fișiere sau actualizarea lor. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Faceți clic pe Start, apoi pe Executare.
  2. Copiați și apoi lipiți (sau tastați) textul următor în caseta Deschidere, apoi faceți clic pe OK pentru a deschide fișierul ie8_main.log:
   %windir%\ie8_main.log
   Notă În mod implicit, fișierul ie8_main.log se află în folderul C:\Windows.
  3. Apăsați pe CTRL+END pentru a vă deplasa la sfârșitul fișierului ie8_main.log.
  4. În meniul Editare, faceți clic pe Găsire.
  5. În caseta De găsit, tastați ArchiveFileForUninstall:ArchiveSingleFile Canceled.
  6. Sub Direcție, faceți clic pe În sus, apoi faceți clic pe Următorul găsit.

   Dacă găsiți textul „ArchiveFileForUninstall:ArchiveSingleFile Canceled”, aceasta indică faptul că există o problemă care împiedică salvarea pentru eliminare a unui fișier Internet Explorer 8. De exemplu, dacă în fișierul jurnal există un text asemănător celui din continuare, înseamnă că există o problemă:
   Time_stamp: ArchiveFileForUninstall:ArchiveSingleFile Canceled
   Time_stamp: DoInstallation:UpdSpCommitFileQueue for AlwaysQueue Failed: 0x4c7
 2. Resetați permisiunile pentru fișierul Vgx.dll. Pentru a seta permisiunile pentru fișier la cele implicite, faceți clic pe Start, pe Executare, tastați cmd, apoi faceți clic pe OK. În linia de comandă, copiați și apoi lipiți (sau tastați) una dintre comenzile următoare, apoi apăsați pe ENTER:
  • Dacă executați Windows XP, copiați și apoi lipiți (sau tastați) comanda următoare:
   echo y| cacls "%CommonProgramFiles%\Microsoft Shared\VGX\vgx.dll" /P BUILTIN\Users:R "BUILTIN\Power Users:C" BUILTIN\Administrators:F "NT AUTHORITY\SYSTEM:F"
  • Dacă executați Windows Server 2003, copiați și apoi lipiți (sau tastați) comanda următoare:
   echo y| cacls "%CommonProgramFiles%\Microsoft Shared\VGX\vgx.dll" /P BUILTIN\Users:R "BUILTIN\Power Users:C" BUILTIN\Administrators:F "NT AUTHORITY\SYSTEM:F" "NT AUTHORITY\TERMINAL SERVER USER:C"
  • Dacă executați Windows Vista, copiați și apoi lipiți (sau tastați) comanda următoare:
   Takeown /f "%CommonProgramFiles%\Microsoft Shared\VGX\vgx.dll" /a

   echo y| cacls "%CommonProgramFiles%\Microsoft Shared\VGX\vgx.dll" /P "NT SERVICE\TrustedInstaller:F" BUILTIN\Administrators:F "NT AUTHORITY\SYSTEM:F" BUILTIN\Users:R
 3. Încercați să instalați Internet Explorer 8. Dacă fișierul jurnal afișează o problemă, repetați toți pașii din această metodă.
Reduceți imagineaMăriți imaginea

Reduceți imagineaMăriți imaginea


Dacă aveți în continuare problema după ce utilizați aceste metode, contactați Asistența Microsoft.

Pentru informații suplimentare

Când încercați să eliminați Windows Internet Explorer 8, este posibil ca acest program să nu apară în lista Actualizări instalate curent din Windows Vista sau Windows Server 2008. Pentru mai multe informații despre rezolvarea acestei probleme, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
965227 Windows Internet Explorer 8 nu apare în lista „Actualizări instalate curent” din Windows Vista sau din Windows Server 2008

Despre acest articol

ID articol: 949220
Ultima recenzie: 26 februarie 2014
Se aplică la:: Windows Internet Explorer 8
Doriți să vă spuneți părerea despre acest articol?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.