Το "Τείχος προστασίας netsh add portopening", "netsh firewall Ορισμός portopening" και "netsh firewall ορισμός υπηρεσίας" εντολές δεν λειτουργούν σε έναν υπολογιστή που λειτουργεί με ορισμένες εκδόσεις των Windows Vista

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 949543 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
 • Έχετε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows Vista Starter, τα Windows Vista Home Basic ή Windows Vista Home Premium.
 • Εκτελέστε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες εντολές για να ανοίξετε θύρες στο τείχος προστασίας:
  • netsh firewall Προσθήκη portopening
  • ρύθμιση τείχους προστασίας Netsh, portopening
  • netsh firewall ορισμός υπηρεσίας
Ωστόσο, αυτές οι εντολές αποτύχει χωρίς μηνύματα. Επιπλέον, δεν μπορεί να εμφανιστεί ένα μήνυμα λάθους ή ένα προειδοποιητικό μήνυμα που δηλώνει ότι δεν έχει ανοίξει τη θύρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΓια ναΤείχος προστασίας Netshπεριβάλλον υποστηρίζεται μόνο σε υπολογιστές που εκτελούν τα Windows Vista Ultimate, τα Windows Vista Business και Windows Vista Enterprise.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τοΤείχος προστασίας Netshτο περιβάλλον δεν λειτουργεί σε υπολογιστές που εκτελούν Windows Vista Starter, τα Windows Vista Home Basic και Windows Vista Home Premium. Όλες οι εντολές που χρησιμοποιούν τοΤείχος προστασίας Netshτο περιβάλλον απαιτούν δικαιώματα ασφαλείας για προχωρημένους για να εκτελούνται με επιτυχία.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε τοΤείχος προστασίας του netsh advfirewallτο περιβάλλον σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τις εκδόσεις των Windows Vista Starter, τα Windows Vista Home Basic ή Windows Vista Home Premium. Για ναΤείχος προστασίας του netsh advfirewallπεριβάλλον χρησιμοποιεί τείχος προστασίας των Windows, μαζί με τις δυνατότητες ασφαλείας για προχωρημένους που είναι διαθέσιμες στα Windows Vista. Επιπλέον, τοΤείχος προστασίας του netsh advfirewallτο περιβάλλον προσφέρει μια πιο πλούσια δυνατότητα ασφαλείας οριστεί σχέση με τοΤείχος προστασίας NetshCONTEXT.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του περιβάλλοντος του "τείχους προστασίας netsh advfirewall" αντί για το περιβάλλον “ netsh firewall ” στα Windows Vista, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
947709Πώς να χρησιμοποιήσετε το περιβάλλον του "τείχους προστασίας netsh advfirewall" αντί για το περιβάλλον "netsh firewall" για να ελέγξετε τη συμπεριφορά του τείχους προστασίας των Windows στον Windows Server 2008 και στα Windows Vista

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη της λευκής βίβλου "Εισαγωγή για Windows το τείχος προστασίας με ασφάλεια για προχωρημένους" για τα Windows Vista. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=DF192E1B-A92A-4075-9F69-C12B7C54B52B&displaylang=en
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο τείχος προστασίας των Windows στα Windows Vista και Windows Server 2008, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/bb877967.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 949543 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmt KB949543 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:949543

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com