De 'netsh firewall add portopening', 'netsh firewall set portopening' en 'netsh firewall set service' opdrachten werken niet op een computer waarop bepaalde edities van Windows Vista

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 949543 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:
 • U hebt een computer met Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic of Windows Vista Home Premium.
 • Voer een van de de volgende opdrachten voor het openen van poorten in de firewall:
  • netsh firewall add portopening
  • netsh firewall set portopening
  • netsh firewall instellen service
Echter, deze opdrachten ongemerkt mislukken. Bovendien niet wordt een foutbericht of een waarschuwing geeft aan dat de poort niet is geopend.

OpmerkingDenetsh firewallcontext wordt alleen ondersteund op computers met Windows Vista Ultimate, Windows Vista Business en Windows Vista Enterprise.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat denetsh firewallcontext geen niet werken op computers waarop Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic en Windows Vista Home Premium. Opdrachten die gebruikmaken van denetsh firewallcontext vereisen geavanceerde machtigingen te kunnen uitvoeren.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen met deNetsh advfirewall Firewallop een computer waarop Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic of Windows Vista Home Premium-edities. DeNetsh advfirewall firewallcontext gebruikt Windows Firewall met geavanceerde beveiligingsfuncties die beschikbaar in Windows Vista zijn. Bovendien deNetsh advfirewall firewallcontext biedt een rijkere beveiliging instellen dan denetsh firewallcontext.

Voor meer informatie over de context 'netsh advfirewall firewall' in plaats van de context 'netsh firewall' in Windows Vista, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
947709De 'netsh advfirewall gebruiken context in plaats van de context 'netsh firewall' besturingselement Windows Firewall' Firewall gedrag in Windows Server 2008 en Windows Vista

Meer informatie

Download de 'Introductie bij Windows voor meer informatie Witboek Firewall met geavanceerde beveiliging' voor Windows Vista. Hiertoe de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId = DF192E1B-A92A-4075-9F69-C12B7C54B52B & displaylang = nl
Voor meer informatie over de nieuwe Windows Firewall in Windows Vista en Windows Server 2008 de volgende Microsoft-website:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/bb877967.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 949543 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmt KB949543 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:949543

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com