Windows Update agent volgen niet groepsbeleidsinstelling 'Re-prompt voor opnieuw starten met installaties' in Windows Vista

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 949590 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

In Windows Vista kan Windows Update agent Volg niet de groep "Re-prompt voor opnieuw starten met geplande installaties" Instelling. Dit probleem treedt op Wanneer u hebt geconfigureerd Windows Update automatisch installeren van hotfixes op een bepaald moment en de computer niet opnieuw opstarten.

Nadat de hotfixes zijn geïnstalleerd, een gedefinieerde vertraging treedt op voordat de eerste gevraagd de computer opnieuw. Echter, een ontwerp wijzigen de Windows Update agent vereist die nu de gebruiker selecteert de gedefinieerde waarde uit een vervolgkeuzelijst. Voor Voorbeeld van 10 waarden voor de gebruiker kan selecteren minuten, 1 uur of 4 uur. De standaardwaarde van de vertraging is 10 minuten.

De vertraging waarde die de gebruiker geselecteerd bepaalt hoe Windows Update agent zal veel tijd uitstellen tot de volgende prompt starten.

Meer informatie

"Re-prompt voor opnieuw starten met geplande installaties" Groepsbeleidsinstelling bepaalt hoe hoeveel tijd Automatische Updates Wacht opnieuw opstarten voordat de gebruiker wordt gevraagd opnieuw plannen.

Als de status is ingesteld opIngeschakeld, gepland opnieuw uitgevoerd nadat het opgegeven aantal minuten is verstreken sinds de vorige vragen opnieuw.

Door Als standaard de status is ingesteldUitgeschakeldofNiet geconfigureerd, de interval is 10 minuten.

De 'Re-prompt voor opnieuw starten met gepland installaties' groepsbeleidsinstelling is in de volgende locatie:
Computer-onderdelen\Windows Update
De volgende versies van Windows en hogere versies ondersteunen de "Re-prompt voor opnieuw starten met geplande installaties" instelling voor Groepsbeleid:
 • Windows Server 2003
 • Windows XP Service Pack 1 (SP1)
 • Microsoft Windows 2000 Server Service Pack 3 (SP3)

Eigenschappen

Artikel ID: 949590 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbinfo kbmt KB949590 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:949590

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com