Ha bezárja a hitelesítő adatok párbeszédpanelt, az Outlook 2003 figyelmeztetés nélkül offline módba vált, megszakítva a kapcsolatot a postaládával

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 949918
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Előfordulhat, hogy a Microsoft Office Outlook 2003 ismételten felszólítja a jelszó megadására. Ha bezárja a hitelesítő adatok párbeszédpanelt, az Outlook 2003 figyelmeztetés nélkül offline módba vált, megszakítva a kapcsolatot a postaládával. Ebben az esetben nem kap hibaüzenetet vagy értesítést.

A megoldás

Fontos: Az alábbi szakasz, módszer, illetve feladat a beállításjegyzék módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat, ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről módosítása előtt célszerű biztonsági másolatot készíteni, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows rendszerben
Ha azt szeretné, hogy a UseWindowsUserCredentials beállításjegyzékbeli bejegyzés automatikusan 1 értéket kapjon, ugorjon az „Automatikus javítás” című szakaszra. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, folytassa a „Kézi javítás” című résszel.

Automatikus javításA probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása gombra vagy hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50636


Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működik.
 • Ha ezt a cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy CD-re, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma?” című szakasszal.Kézi javítás

A hiba kijavításához végezze el az alábbi lépéseket:
 1. Telepítse a 949917-es számú gyorsjavítást. További információkért kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis megfelelő cikkének megtekintéséhez:
  949917 Az Outlook 2003 gyorsjavító csomagjának leírása: 2008. március 7. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
 2. Állítsa be a beállításjegyzék
  UseWindowsUserCredentials
  bejegyzését. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
  1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot, majd kattintson az OK gombra.
  2. Keresse meg és jelölje ki az alábbi beállításkulcsot:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\RPC
  3. Mutasson a Szerkesztés menü Új elemére, majd kattintson a Duplaszó parancsra.
  4. Írja be a UseWindowsUserCredentials értéket, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
  5. Kattintson a jobb gombbal a UseWindowsUserCredentials elemre, majd kattintson a helyi menü Módosítás parancsára.
  6. Az Érték mezőbe írja be az 1 értéket, majd kattintson az OK gombra.
  7. Lépjen ki a beállításszerkesztőből.
Megjegyzés: Amennyiben 1 értékűre állítja a
UseWindowsUserCredentials
bejegyzést, csak az asztali hitelesítő adatait használja a rendszer. A következő esetleírások segíthetnek annak eldöntésében, hogy mely értékeket érdemes használnia.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
FiókUseWindowsUserCredentialsProtokoll / További lépésekEredmény
Tartomány0 (vagy nincs megadva)TCP, HTTP NTLM hitelesítésselA felhasználó hitelesítő adatainak bekérése nélkül csatlakozik a Microsoft Exchange szolgáltatáshoz.
Tartományon kívüli0 (vagy nincs megadva)TCP, HTTP NTLM hitelesítésselBekéri a felhasználó hitelesítő adatait, és csatlakozik a Microsoft Exchange szolgáltatáshoz.
Tartomány1TCP, HTTP NTLM hitelesítésselA felhasználó hitelesítő adatainak bekérése nélkül csatlakozik a Microsoft Exchange szolgáltatáshoz.
Tartományon kívüli1TCP, HTTP NTLM hitelesítésselNem kéri be a felhasználó hitelesítő adatait, és nem csatlakozik a Microsoft Exchange szolgáltatáshoz. Leválasztott állapotban marad, és időnként megkísérli a csatlakozást.
Tartomány1HTTP egyszerű hitelesítésselBekéri a felhasználó hitelesítő adatait, és csatlakozik a Microsoft Exchange szolgáltatáshoz. Ezenfelül, rossz jelszó megadása esetén folyamatosan felszólítja a megfelelő jelszó megadására.
Tartományon kívüli1HTTP egyszerű hitelesítésselBekéri a felhasználó hitelesítő adatait, és csatlakozik a Microsoft Exchange szolgáltatáshoz. Ezenfelül, rossz jelszó megadása esetén folyamatosan felszólítja a megfelelő jelszó megadására.
Tartomány1A profil beállításakor válassza a Mindig kérje a felhasználói nevet és a jelszót lehetőséget.Bekéri a felhasználó hitelesítő adatait, és csatlakozik a Microsoft Exchange szolgáltatáshoz.

Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nincs más teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mail üzenetet.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 949918 - Utolsó ellenőrzés: 2011. december 20. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
kbqfe kbexpertisebeginner kbsurveynew kbmsifixme kbfixme KB949918
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com