Ορισμένες εφαρμογές Web που απαιτούν μεγάλο τμήμα συνεχούς μνήμης ενδέχεται να μην λειτουργούν μετά την εγκατάσταση της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης 931768 (MS07-027) για τον Windows Internet Explorer 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 950060 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Αφού εγκαταστήσετε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 931768 (MS07-027) για τον Windows Internet Explorer 7, ορισμένες εφαρμογές Web που απαιτούν ένα μεγάλο μπλοκ συνεχούς μνήμης μπορεί να μην εκτελείται εξαιτίας ενός ζητήματος δεν υπάρχει αρκετή μνήμη. Αυτό το πρόβλημα επηρεάζει τις εφαρμογές Web που εκτελούνται στον Internet Explorer ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί τη βιβλιοθήκη Wininet ή Urlmon.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί επειδή η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 931768 (MS07-027) προκαλεί τα αρχεία Wininet.dll Urlmon.dll και Iertutil.dll να είναι φορτωμένα στη χαμηλότερη περιοχές διευθύνσεων εντός της διαδικασίας. Αυτή η συμπεριφορά μειώνει το μέγιστο μέγεθος της συνεχούς μνήμης που μπορεί να εκχωρήσει μια εφαρμογή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημέρωση ασφαλείας για τον Internet Explorer. Για να εγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η επιδιόρθωση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 950759 (MS08-031).
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
950759MS08-031: Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer

Προϋπόθεση

Για να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να χρησιμοποιείτε τον Windows Internet Explorer 7.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή, αφού εφαρμόσετε αυτήν την ενημέρωση.

Πληροφορίες αντικατάστασης ενημέρωσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αντικαθιστά την ενημερωμένη έκδοση 947864 (MS08-024).

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης 931768 (MS07-027) για τον Internet Explorer 7, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
931768MS07-027: Αθροιστική ενημερωμένη για τον Internet Explorer

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 950060 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 7
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbfix kbbug kbqfe kbmt KB950060 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:950060

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com