MS08-055: A OneNote 2007 biztonsági frissítése: 2008. szeptember 9.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 950130 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS08-055 jelű biztonsági közleményt. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

További információk a biztonsági frissítésről

A biztonsági frissítésben található nem biztonsági javítások

A biztonsági frissítés a következő hibát javítja:
 • 950500 Az Office OneNote 2007 alkalmazás gyorsjavítása: 2008. március 28. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A biztonsági frissítés a következő, a Microsoft Tudásbázisban korábban nem dokumentált hibákat javítja:
 • Egy SharePoint-webhelyen található üres jegyzetfüzetet csak olvashatóként nyit meg. A jegyzetfüzet szerkesztésekor a OneNote számos alkalommal ping parancsot küld a SharePoint-webhelyet futtató kiszolgálónak. Ez felesleges hálózatterhelést okoz.
 • Egy SharePoint-webhelyen található dokumentumtárat jegyzetfüzetként nyit meg. Ekkor a rendszer számos tartalomjegyzékfájlt hoz létre. Ez felesleges hálózatterhelést okoz.
 • Megnyit egy SharePoint-webhelyen található jegyzetfüzetet. A jegyzetfüzet szinkronizálásakor a rendszer két HEAD kérelmet küld a SharePoint-webhelyet futtató kiszolgálónak. Ez felesleges hálózatterhelést okoz.
 • Megnyit egy jegyzetfüzetet, amelynek egy része SharePoint-webhelyen található. Ha a hálózati feltételek miatt a rész csak olvashatóvá válik, a hozzáférés megtagadására vonatkozó üzenet jelenhet meg. Ha a hálózati feltételek ismét megfelelőek lesznek, a jegyzetfüzet szinkronizálásakor a rész továbbra is csak olvasható marad, és a módosításokat nem mentheti.
 • Ha a jegyzetfüzetet az alábbi helyek egyikén próbálja megnyitni, az nem nyílik meg:
  • Az Ön Dokumentumok mappája
  • A merevlemez gyökérkönyvtára
  • HTTP-kiszolgálói elérési út gyökere
  Ezenkívül az alábbihoz hasonló hibaüzenet is megjelenik:
  A Microsoft Office OneNote hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
 • Kiszolgálón található jegyzetfüzettel dolgozik. A hálózati feltételek miatt a kiszolgálón található jegyzetfüzetfájl mérete váratlanul 0 bájtra csökken. Amikor megpróbálja szinkronizálni a jegyzetfüzetet a kiszolgálón található 0 bájtos fájllal, a jegyzetfüzet sérültnek tűnhet. Amikor megpróbálja javítani a jegyzetfüzetet, annak adatai elvesznek.
 • Megnyit egy csak olvasható jegyzetfüzetet. Ha körülbelül 5 percig nem hajt végre műveletet a jegyzetfüzeten, a OneNote összeomlik, és az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
  A Microsoft Office OneNote hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
 • A számítógépen telepítve van a 2007-es Microsoft Office rendszer Service Pack 1 szervizcsomaggal javított változata. Amikor egy UNC-kiszolgálói elérési utat használó webkiszolgálón próbál meg új jegyzetfüzetet létrehozni, az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenik meg:
  A jegyzetfüzet (http://kiszolgálónév/megosztásnév/fájlnév) számára megadott hely nem létezik. Létrehozza most?
  Amikor a jegyzetfüzet létrehozása céljából az OK gombra kattint, a rendszer nem hozza létre azt.

Újraindítás szükségessége

A biztonsági frissítés telepítését követően előfordulhat, hogy újra kell indítani a számítógépet.

Fájlinformációk

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
Onbttnie.dll12.0.6300.5000606 28813-Dec-200709:20
Onenote.exe12.0.6316.50001 022 49621-May-200812:54
Onenotem.exe12.0.6300.5000101 44008-Dec-200703:44
Onfilter.dll12.0.6300.500074 80008-Dec-200703:44
Onlibs.dll12.0.6300.50001 167 40008-Dec-200703:44
Onmain.dll12.0.6316.50006 593 06421-May-200812:54

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 950130 - Utolsó ellenőrzés: 2008. szeptember 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office OneNote 2007 (Home and Student version)
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbexpertisebeginner kboffice2007presp2fix KB950130
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com