Θα σας ζητηθεί για τις πιστοποιήσεις σας τρεις φορές και λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους όταν χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα Outlook Anywhere για σύνδεση με διακομιστή Exchange Server 2007 Service Pack 1–based που εκτελεί τον Windows Server 2008

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 950138 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα Outlook Anywhere για σύνδεση με διακομιστή Exchange Server 2007 Service Pack 1–based που εκτελεί τον Windows Server 2008, θα σας ζητηθεί για τις πιστοποιήσεις σας τρεις φορές. Επιπλέον, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η σύνδεση με το Microsoft Exchange δεν είναι διαθέσιμη. Το Microsoft Outlook πρέπει να είναι συνδεδεμένη με την ολοκλήρωση αυτής της ενέργειας ή σύνδεση.

Αιτία

Windows Server 2008 προτιμά να χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο IPv6 αντί για το πρωτόκολλο IPv4. Ο διακομιστής Exchange 2007 δεν ακούτε κάποιες συγκεκριμένες θύρες στο IPv6 που χρησιμοποιούνται για το Outlook Anywhere. Επομένως, αυτό το ζήτημα προκύπτει.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη ενημερωμένης έκδοσης 4 συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων για τον Exchange Server 2007 Service Pack 1. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση στο διακομιστή του Exchange. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση 4 συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων για τον Exchange Server 2007 Service Pack 1, ανατρέξτε στο ακόλουθο θέμα στη Βοήθεια για το Exchange:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack του Exchange ή τη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων, ανατρέξτε στο ακόλουθο θέμα στη Βοήθεια για το Exchange:

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Outlook Anywhere, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
.aspx http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/cc540453 (EXCHG.80)

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 950138 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixrollup kbfix kbexpertiseadvanced kbqfe kbmt KB950138 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:950138

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com