U wordt gevraagd uw referenties driemaal en u ontvangt een foutbericht wanneer u verbinding met een Exchange Server 2007 Service Pack 1?based server waarop Windows Server 2008 met de functie Outlook Anywhere

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 950138 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u de functie Outlook Anywhere gebruiken met een Exchange Server 2007 Service Pack 1?based server waarop Windows Server 2008 gevraagd uw referenties driemaal. Bovendien mag u het volgende foutbericht:
De verbinding met Microsoft Exchange is niet beschikbaar. Microsoft Outlook moet on line of verbonden Deze actie is voltooid.

Oorzaak

Windows Server 2008 voorkeur IPv6-protocol in plaats van gebruik het IPv4-protocol. Exchange 2007-server luistert niet aan sommige specifieke poorten op IPv6 voor Outlook Anywhere gebruikt. Daarom optreedt dit probleem.

Oplossing

Download Update Rollup 4 voor Exchange Server 2007 Service Pack 1 voor dit probleem. Installeer de update op de Exchange-server. Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over Update Rollup 4 voor Exchange Server 2007 Service Pack 1:
Beschrijving van Update Rollup 4 voor Exchange Server 2007 servicepack 1
Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over hoe u de laatste Exchange service pack of updatepakket:
Hoe u het meest recente servicepack of updatepakket voor Exchange 2007

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie over Outlook Anywhere de volgende Microsoft-website:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc540453 (EXCHG.80) .aspx

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 950138 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhotfixrollup kbfix kbexpertiseadvanced kbqfe kbmt KB950138 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:950138

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com