Mesaj de eroare când faceți upgrade reguli de flux de lucru din Microsoft Dynamics CRM 3.0 la Microsoft Dynamics CRM 4.0: "System.OutOfMemoryException"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 950490 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Actualizați Microsoft Dynamics CRM 3.0 la Microsoft Dynamics CRM 4.0. Atunci când se face upgrade normele de flux de lucru din Microsoft Dynamics CRM 3.0 la Microsoft Dynamics CRM 4.0, primiți un "System.OutOfMemoryException" mesaj de eroare.

În fișierul de jurnal Microsoft CRM Upgrade, primiți următorul mesaj de eroare:
Timp| Info| Actualizarea instanță flux de lucru: exemplu de proces Nume: vânzări ProcessInstanceId: {f26bc78d-94c2-dc11-856b-0019bbe6c5ce}
Timp |Warning| Excep?ie în timp ce upgrade flux de lucru instanță: exemplu de proces Nume: vânzări ProcessInstanceId: {f26bc78d-94c2-dc11-856b-0019bbe6c5ce} | Microsoft.CRM.CrmException: SdkCommand Update---> System.OutOfMemoryException: Excepție de tip "System.OutOfMemoryException" a fost aruncat.
la System.String.CtorCharArrayStartLength (Char [] value, Int32 startIndex, Int32 lungime)
la System.data.SqlClient.TdsParser.ReadSqlStringValue (SqlBuffer, valoarea octet tip, Int32 lungime, codificare codificare, Boolean isPlp, TdsParserStateObject stateObj)
la System.Data.SqlClient.TdsParser.ReadSqlValue (SqlBuffer valoare, SqlMetaDataPriv md, Int32 lungime, TdsParserStateObject stateObj)
la System.data.SqlClient.SqlDataReader.ReadColumnData() la System.data.SqlClient.SqlDataReader.ReadColumn (Int32 i, Boolean setTimeout)
la System.Data.SqlClient.SqlDataReader.GetValueInternal(Int32 i) la System.data.SqlClient.SqlDataReader.GetValue(Int32 i)
la Microsoft.CRM.BusinessEntities.BusinessProcessObject.FillEntityFromDataReader (BusinessEntity entitate, cititor IDataReader, EntityExpression entityExpression)
la Microsoft.CRM.BusinessEntities.BusinessProcessObject.DoRetrieve (BusinessEntity entitate, EntityExpression entityExpression, ExecutionContext context, Int32 languageCode)
la Microsoft.CRM.BusinessEntities.BusinessProcessObject.retrieve (BusinessEntityMoniker Apelativul, EntityExpression entityExpression, ExecutionContext context, Int32] deletionCodes, Int32 languageCode)
la Microsoft.CRM.BusinessEntities.BusinessProcessObject.retrieve (BusinessEntityMoniker Apelativul, EntityExpression entityExpression, ExecutionContext context)
la Microsoft.CRM.workflow.upgrade.SdkCommand.retrieve (String entityName, Guid entityId, fibros [] coloane)
---Sfârșitul excepția interioară stivei ---
la Microsoft.Crm.Workflow.Upgrade.SdkCommand.Retrieve (String entityName, Guid entityId, String [] coloane)
la Microsoft.CRM.workflow.upgrade.SdkCommand.retrieve (String entityName, Guid entityId)
la Microsoft.CRM.workflow.upgrade.WorkflowUpgradeOrchestration.CreateAsyncOperation (WFProcessInstanceRow processInstanceRow, Guid activationId, șir de primaryEntityName, IUpgradeContext upgradeContext, messageName șir, Int32 CodEroare)
la Microsoft.CRM.workflow.upgrade.WorkflowUpgradeOrchestration.CreateAsyncOperation (WFProcessInstanceRow processInstanceRow, Guid activationId, șir de primaryEntityName, IUpgradeContext upgradeContext, fibros messageName)
la Microsoft.CRM.workflow.upgrade.WorkflowUpgradeOrchestration.UpgradeInstances (IUpgradeContext upgradeContext, dataProvider IDataProvider'1)

CAUZĂ

Această problemă apare în cazul în care mai multe flux de lucru norme sunt publicate în Microsoft Dynamics CRM 3.0 înainte upgrade-ul.

REZOLUȚIE

Această problemă este fixat în tîrziu pachetul de actualizare cumulativă pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
949256 Microsoft Dynamics CRM 4.0 updates și hotfixes

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft
887283 Microsoft Business Solutions CRM software remediere rapidă și update pachet denumire standarde

Proprietă?i

ID articol: 950490 - Ultima examinare: 21 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Cuvinte cheie: 
kbfix kbexpertiseinter kberrmsg kbmbsmigrate kbqfe kbhotfixserver kbautohotfix kbmt KB950490 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:950490

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com