Εμφανίζεται μήνυμα λάθους σε κάθε επανεκκίνηση, μετά την εγκατάσταση του Windows XP Service Pack 3: Το σημείο εισαγωγής apsSearchInterface της διαδικασίας δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης wlanapi.dll.

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 950720 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση του Windows XP Service Pack 3 (SP3), ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους κάθε φορά που ξεκινάτε ξανά τον υπολογιστή:

Setup.exe - Το σημείο εισαγωγής δεν βρέθηκε Το σημείο εισαγωγής apsSearchInterface της διαδικασίας δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης wlanapi.dll.

(Setup.exe - Entry Point Not Found The procedure entry point apsSearchInterface could not be located in the dynamic link library wlanapi.dll.)

Setup.exe - Το σημείο εισαγωγής δεν βρέθηκε Το σημείο εισαγωγής apsInitialize της διαδικασίας δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης wlanapi.dll.

(Setup.exe - Entry Point Not Found The procedure entry point apsInitialize could not be located in the dynamic link library wlanapi.dll.)

Αιτία

Το Windows XP SP3 εισάγει ένα νέο αρχείο .dll, που ονομάζεται Wlanapi.dll. Αυτό το αρχείο εγκαθίσταται στο φάκελο %WINDIR%\System32. Ορισμένες εγκαταστάσεις προγραμμάτων οδήγησης συσκευών για κάποιους ασύρματους προσαρμογείς δικτύου άλλων κατασκευαστών εγκαθιστούν επίσης ένα αρχείο Wlanapi.dll στο φάκελο %WINDIR%\System32. Εάν ένα τέτοιο αρχείο είναι εγκατεστημένο σε αυτόν το φάκελο πριν να εγκαταστήσετε το Windows XP SP3, το αρχείο Wlanapi.dll που σχετίζεται με τον προσαρμογέα δικτύου αντικαθίσταται από το αρχείο από την εγκατάσταση του Windows XP SP3.

Σημειώσεις
  • Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επίσης όταν το ίδιο πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για έναν ασύρματο προσαρμογέα δικτύου άλλου κατασκευαστή εγκαθίσταται μετά την εγκατάσταση του Windows XP SP3.
  • Η μεταβλητή περιβάλλοντος %WINDIR% τυπικά αντιστοιχεί στο C:\Windows.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ελέγξτε την τοποθεσία Web του κατασκευαστή ασύρματου προσαρμογέα δικτύου για τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης συσκευών που είναι διαθέσιμα για ένα σύστημα που βασίζεται στο Windows XP SP3. Στη συνέχεια, κάντε λήψη και εγκατάσταση των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης συσκευών για τον ασύρματο προσαρμογέα δικτύου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 950720 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 23 Απριλίου 2008 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Windows XP Professional
    • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kberrmsg kbexpertisebeginner kbprb KB950720

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com