Η υπηρεσία μηχανισμού δρομολόγησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 4.0 Microsoft Dynamics CRM διακόπτει την επεξεργασία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 952019 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μηχανισμού δρομολόγησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 4.0 Microsoft Dynamics CRM διαδικασία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μετά από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η υπηρεσία διακόπτει την επεξεργασία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, μετά από την ίδια χρονική περίοδο, ξεκινά η υπηρεσία σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαδικασία ξανά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ τιμή της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου είναι το ίδιο με τοConfigUpdatePeriodη τιμή που έχει οριστεί στο Microsoft.Crm.Tools.EmailAgent.xml το αρχείο. Για παράδειγμα, εάν ηConfigUpdatePeriodη τιμή είναι μία ώρα, η υπηρεσία σταματά την επεξεργασία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από μία ώρα. Στη συνέχεια, μετά από μια άλλη ώρα, η υπηρεσία ξεκινά να επεξεργάζεται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μηνύματα πάλι.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αυτό το ζήτημα διορθώνεται με την πιο πρόσφατη αθροιστική συλλογή ενημερωμένων για το Microsoft Dynamics CRM 4.0. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
949256Ενημερωμένες εκδόσεις του Microsoft Dynamics CRM 4.0 και τις επείγουσες επιδιορθώσεις

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στο παρακάτω αριθμούς άρθρων για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft
887283Προδιαγραφές ονομάτων πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων και ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού του Microsoft Business Solutions CRM

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 952019 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsemail kbautohotfix kbfix kbexpertiseinter kbmbsmigrate kbqfe kbHotfixServer kbmt KB952019 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:952019

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com