Грешка 0x80070103 се появява, когато използвате Windows Update или Microsoft Update Web сайтове, за да инсталирате актуализации

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 952032 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Когато посещавате уебсайта на Windows Update или Microsoft Update уеб сайт да изтеглите най-новата актуализация за хардуер драйвери, а след това щракнете върху инсталирате актуализирания драйвер Препоръчано от друг разработчик, може да получите следното съобщение за грешка:
Грешка 0x80070103

Причина

Този проблем възниква, ако са налице следните сценарии:
  • Windows Update или Microsoft Update се опитва да инсталирате драйвер Препоръчано от друг разработчик за втори път за допълнителен къс на идентичен хардуер като графичен адаптер.
  • Windows Update или Microsoft Update се опитва да актуализира текущо инсталирания драйвер Препоръчано от друг разработчик на неподходяща версия на драйвера.

Разрешение

За най-новите налични драйвер Препоръчано от друг разработчик обърнете се към производителя на устройството. Този проблем може да бъде игнорирано безопасно, ако това се отнася за драйвер Препоръчано от друг разработчик. Въпреки това, водачът могат да бъдат предложени отново чрез Windows Update в бъдеще. За да скриете актуализацията, така че тя не се предлага отново, изпълнете следните стъпки, в зависимост Препоръчано от вашата операционна система:

Windows 2000, Windows XP, and Windows Server 2003

Windows Vista, Windows Server 2008, and Windows 7

Windows 8

Допълнителна информация

Windows Update и Microsoft Update може да се опита да инсталирате дублиращи драйверите, защото те откриват два отделни графични карти на компютъра, въпреки че графични карти използват същия графичен адаптер. В този случай едно непълно копиране на драйвера е успешно инсталиран, преди да получите съобщение за грешка.

Свойства

ID на статията: 952032 - Последна рецензия: 07 март 2014 г. - Редакция: 2.0
Важи за:
  • Microsoft Update
  • Microsoft Windows Update
Ключови думи: 
kbdriver kbwindowsupdate kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB952032 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 952032

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com