Nem jelenik meg a Küldés a OneNote 2007 programba nevű nyomtató a 2007-es Office rendszer valamely alkalmazásának Nyomtatás párbeszédpaneljén

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 952216 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

A 2007-es Microsoft Office rendszer valamely alkalmazásában nem jelenik meg a Küldés a OneNote 2007 programba nevű nyomtató a Nyomtatás párbeszédpanel Nyomtató csoportjának Név listájában.

Oka

A probléma akkor fordulhat elő, ha nem található a Küldés a OneNote 2007 programba nevű nyomtatóillesztő.

Fontos: A Send To OneNote 2007 nyomtatóillesztő nem telepíthető a Windows 64 bites verzióin, mivel nem kompatibilis a 64 bites operációs rendszerekkel.

Megjegyzés: A Microsoft Office 2010 programcsomagban elérhető Send To OneNote nyomtatóillesztő kompatibilis a 64 bites operációs rendszerekkel. Ha 60 napig ingyenesen kipróbálná az Office 2010 csomagot, vagy frissíteni kívánja a 2007-es Office verziót, válasszon az alábbi hivatkozások közül:

Az Office 2010 próbaverzió letöltése vagy Frissítés Microsoft Office 2010 programcsomagra.

A megoldás

A probléma megoldásához kövesse az alábbi módszerek valamelyikét.

1. módszer: A 2007-es Office rendszer telepített példányának javítása

 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
 2. Másolja és illessze be (vagy írja be) a következő parancsot a Megnyitás mezőbe, majd nyomja meg az ENTER billentyűt:
  appwiz.cpl
 3. A Jelenleg telepített programok listában kattintson a 2007-es Office rendszer telepített verziójára, majd a Módosítás gombra.
 4. Jelölje be a Javítás választógombot, és kattintson a Tovább gombra.

2. módszer: Általános nyomtatóillesztő telepítése, majd beállítása a Microsoft Office OneNote 2007 alkalmazással történő használatra

Windows Vista rendszer esetén
 1. Telepítse az általános nyomtatóillesztőt a Windows Vista rendszerben. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a Start gombra, írja be a nyomtatók szót a Keresés megkezdése mezőbe, majd a Programok listában kattintson a Nyomtatók elemre.
  2. Kattintson a menüsor alatti sáv Nyomtató hozzáadása gombjára.
  3. A Nyomtató hozzáadása párbeszédpanelen kattintson a Helyi nyomtató hozzáadása elemre.
  4. Jelölje be a Meglévő port használata választógombot, válasszon portot a listában, majd kattintson a Tovább gombra. Választhatja például az LPT1 portot.
  5. A Gyártó listában válassza a Generic (Általános) elemet, kattintson a Nyomtatók lista Generic / Text Only (Általános/csak szöveg) elemére, majd a Tovább gombra.
  6. Ha megjelenik az alábbi kérdés, jelölje be a Jelenleg telepített illesztőprogram megtartása (ajánlott) választógombot, és kattintson a Tovább gombra:
   Az illesztőprogram mely verzióját szeretné használni?
  7. Kattintson a Tovább gombra, majd a Befejezés gombra.
 2. Állítsa be az általános nyomtatót a OneNote alkalmazással történő használatra. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. A nyomtatók listájában kattintson a jobb gombbal a Generic / Text only nyomtatóra, és válassza a helyi menü Tulajdonságok parancsát.
  2. A Portok lap Port listájában jelölje be a Send To Microsoft OneNote Port (Küldés a Microsoft OneNote-portra) jelölőnégyzetet.
  3. A Speciális lap Illesztőprogram listájában válassza a Send to Microsoft OneNote Driver (Küldés a Microsoft OneNote-illesztőprogramba) listaelemet, majd kattintson a Nyomtatásfeldolgozó gombra.
  4. A Nyomtatásfeldolgozó listában jelölje ki a OneNotePrint2007 elemet, az Alapértelmezett adattípus listában a RAW elemet, majd kattintson az OK gombra.
  5. Kattintson az Általános fülre, nevezze át a nyomtatót Küldés a OneNote 2007 programba nevűre, majd kattintson az OK gombra.
Windows XP rendszer esetén
 1. Telepítsen egy általános nyomtatóillesztőt a Windows XP rendszerben. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a Start menü Nyomtatók és faxok parancsára.
  2. A Nyomtatási feladatok csoportban kattintson a Nyomtató hozzáadása hivatkozásra.
  3. A Nyomtató hozzáadása varázsló első lapján kattintson a Tovább gombra.
  4. Jelölje be A számítógéphez csatlakoztatott helyi nyomtató választógombot, győződjön meg arról, hogy be van jelölve a Plug and Play nyomtató automatikus észlelése és telepítése jelölőnégyzet, majd kattintson a Tovább gombra.
  5. Jelölje be A következő port használata választógombot, válasszon portot a listában, és kattintson a Tovább gombra. Választhatja például az LPT1 portot.
  6. A Gyártó listában válassza az Általános elemet, kattintson a Nyomtatók lista Generic / Text Only elemére, majd a Tovább gombra.
  7. Jelölje be a Szeretné ezt a nyomtatót használni alapértelmezett nyomtatóként? kérdés alatti Igen választógombot, és kattintson a Tovább gombra.
  8. Jelölje be a Ne legyen megosztva a nyomtató választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.
  9. Jelölje be a Kíván tesztoldalt nyomtatni? kérdés alatti Nem választógombot, kattintson a Tovább gombra, végül pedig a Bezárás gombra.
 2. Állítsa be az általános nyomtatót a OneNote alkalmazással történő használatra. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a Start menü Nyomtatók és faxok parancsára.
  2. A nyomtatók listájában kattintson a jobb gombbal a Generic / Text only nyomtatóra, és válassza a helyi menü Tulajdonságok parancsát.
  3. A Portok lap Port listájában jelölje be a Send To Microsoft OneNote Port jelölőnégyzetet.
  4. A Speciális lap Illesztőprogram listájában válassza a Send to Microsoft OneNote Driver listaelemet, majd kattintson a Nyomtatóprocesszor gombra.
  5. A Nyomtatóprocesszor listában jelölje ki a OneNotePrint2007 elemet, az Alapértelmezett adattípus listában a RAW elemet, majd kattintson az OK gombra.
  6. Kattintson az Általános fülre, nevezze át a nyomtatót Küldés a OneNote 2007 programba nevűre, majd kattintson az OK gombra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 952216 - Utolsó ellenőrzés: 2012. március 15. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Access 2007
 • Microsoft Office InfoPath 2007
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office SharePoint Designer 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Publisher 2007
 • Microsoft Office Project Professional 2007
 • Microsoft Office Project Standard 2007
 • Microsoft Office Visio Professional 2007
 • Microsoft Office Visio Standard 2007
 • Microsoft Office Word 2007
Kulcsszavak: 
kbtshoot kberrmsg kbexpertisebeginner kbprb KB952216
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com