Δεν πραγματοποιείται πλήρης λήψη του Service Pack 1 για την οικογένεια προγραμμάτων του Office 2007 στο WSUS

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 953147 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν δημοσιεύεται σε Windows Server Update Services (WSUS) από την οικογένεια προγραμμάτων του Microsoft Office 2007 Service Pack 1 (SP1), τις σχετικές ενημερωμένες εκδόσεις μπορούν να φιλτραριστούν βάσει γλώσσα μετα-δεδομένων για τις ενημερωμένες εκδόσεις σε service pack. Ωστόσο, οι ενημερώσεις δευτερεύουσα γλώσσα δεν λαμβάνονται στο διακομιστή WSUS. Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν κάνετε τα εξής:
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες WSUS για έγκριση και την ανάπτυξη της οικογένειας προγραμμάτων του Office 2007 SP1.
 • Μπορείτε να ορίσετε το φίλτρο γλώσσας για να κάνετε λήψη μόνο στα Αγγλικά ενημερωμένες εκδόσεις.
Επομένως, εγκαταστάσεις προγραμμάτων-πελατών στα Αγγλικά δεν αναφέρει το σφάλμα και ο υπολογιστής-πελάτης δεν λαμβάνει το service pack. Για παράδειγμα, οι υπολογιστές-πελάτες του Office 2007 που έχουν τον ισπανική εργαλείο γλωσσικού ελέγχου εγκατεστημένο δεν μπορεί να λάβει τις ενημερωμένες εκδόσεις που αφορούν την ισπανική επειδή δεν βρέθηκαν οι απαιτούμενες ενημερωμένες εκδόσεις στο διακομιστή WSUS.

Αιτία

Μια αναθεώρηση των μετα-δεδομένων SP1 της οικογένειας προγραμμάτων του Office 2007 έχει ως αποτέλεσμα μια αίτηση για έγκριση στο WSUS. Εξαιτίας ενός ζητήματος με τα μετα-δεδομένα φίλτρου γλώσσας τις υπηρεσίες WSUS, ορισμένες ενημερωμένες εκδόσεις γλωσσών του service pack δεν μπορεί να γίνει λήψη στον διακομιστή WSUS. Αργότερα εγκαταστάσεις προγραμμάτων-πελατών δεν μπορεί να αναφέρει ένα σφάλμα, ακόμα και εάν απαιτούνται ενημερωμένες εκδόσεις δεν εγκαταστάθηκαν.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Τα μετα-δεδομένα φίλτρου WSUS γλώσσας έχει τροποποιηθεί για τις ενημερωμένες εκδόσεις εντός της οικογένειας προγραμμάτων του Office 2007 SP1. Οι υπηρεσίες WSUS οι διαχειριστές θα πρέπει να εγκρίνει την αναθεώρηση και re-deploy μετά το service pack σε υπολογιστές-πελάτες τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΈχουν γίνει αλλαγές λειτουργικότητας ενημερωμένων εκδόσεων ή σε αρχεία του service pack.

Περισσότερες πληροφορίες

Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Office 2007 έχει αλλάξει από παλαιότερες εκδόσεις του Office για να χρησιμοποιήσετε την αρχιτεκτονική πολλών MSI. Οι πελάτες που εγκατάσταση του συστήματος Office 2007 λαμβάνουν ένα συνδυασμό στοιχείων του καθολικού και αφορούν συγκεκριμένες γλώσσες. Τα στοιχεία αφορούν συγκεκριμένες γλώσσες περιλαμβάνουν περιεχόμενο που αφορά στη βασική γλώσσα του προϊόντος με περιεχόμενο από άλλες γλώσσες. Αυτό εξαρτάται από τις δυνατότητες που επιλέγετε κατά την εγκατάσταση του προϊόντος.

Το προηγούμενο μοντέλο αλλάζει επίσης για τις δημόσιες ενημερωμένες εκδόσεις και τα service pack. Για παράδειγμα, η ελληνική έκδοση του 2007 Office SP1 σουίτα περιλαμβάνει καθολικό ενημερωμένες εκδόσεις, ενημερωμένες εκδόσεις αφορούν Αγγλικά, ισπανικά συγκεκριμένες ενημερωμένες εκδόσεις και ενημερώνει ειδικά Γαλλικά.

Το ζήτημα αυτό ισχύει όταν οι διαχειριστές WSUS φίλτρο σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη γλώσσα. Οι διαχειριστές WSUS επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα. Για παράδειγμα, δεν επηρεάζονται οι παρακάτω διαχειριστές:
 • Οι διαχειριστές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες WSUS 2.0 μαζί με την προεπιλεγμένη γλώσσα φιλτράρισμα ρυθμίσεων.
 • Οι διαχειριστές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες WSUS 3.0 μαζί με όλες τις γλώσσες για το φιλτράρισμα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 953147 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server Update Services 3.0
 • Microsoft Windows Server Update Services 2.0
 • 2007 Microsoft Office Suite Service Pack 1
 • Calendar Printing Assistant for Microsoft Office Outlook 2007 Service Pack 1
 • Microsoft Office PowerPoint Viewer 2007 Service Pack 1
 • 2007 Microsoft Office Servers Service Pack 1
 • 2007 Microsoft Office Servers Language Pack Service Pack 1
 • Microsoft Office Visio Viewer 2007 Service Pack 1
 • Microsoft Office Language Pack 2007 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmt KB953147 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:953147

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com