2007 Office suite Service Pack 1 is niet volledig gedownload naar WSUS

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 953147 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer de 2007 Microsoft Office suite Service Pack 1 (SP1) is gepubliceerd Windows Server Update Services (WSUS), de bijbehorende updates kan worden gefilterd op basis van de taal metagegevens voor updates binnen de servicepack. Echter, de secundaire taal-updates worden niet gedownload naar de WSUS-server. Dit probleem treedt op Wanneer u het volgende doen:
 • Het gebruik van WSUS goedkeuren en implementeren van 2007 Office suite SP1.
 • Instellen van het Taalfilter alleen Engels downloaden updates.
Daarom Engelse clientinstallaties niet een fout rapporteren en de client niet het servicepack wordt ontvangen. Bijvoorbeeld 2007 Office-clients die de Spaanse taalprogramma geïnstalleerd ontvangen geen Spaans specifieke updates omdat de vereiste updates niet zijn gevonden op de WSUS-server.

Oorzaak

Een herziening van de 2007 Office suite SP1 metagegevens veroorzaakt een aanvraag voor goedkeuring van WSUS. Omdat een probleem met de metagegevens WSUS taal filter bepaalde taalspecifieke updates van servicepack kunnen niet worden gedownload naar de WSUS-server. Later clientinstallaties rapporteren geen fout, hoewel vereiste updates zijn niet geïnstalleerd.

Oplossing

De WSUS taal filter metagegevens is voor de updates in 2007 gewijzigd Office suite SP1. WSUS Beheerders moeten de revisie goedkeuren en opnieuw het servicepack hun cliënten.

OpmerkingGeen functionaliteit zijn gewijzigd naar updates of bestanden binnen de servicepack.

Meer informatie

De 2007 Office setup is gewijzigd van eerdere versies Office gebruiken meerdere MSI-architectuur. Klanten die de 2007 installeren Office system een combinatie van algemene en specifieke taal ontvangen onderdelen. Taal-specifieke onderdelen bevatten inhoud die specifiek om de standaardtaal van het product naast de inhoud van andere talen. Dit hangt af van de functies die u selecteert wanneer u het product installeert.

Het vorige model verandert publiek updates en service packs ook. De Engelse versie van 2007 Office SP1 bevat globale updates, Engels specifieke updates, updates van specifieke Spaans en Frans specifieke updates.

Dit probleem geldt wanneer WSUS administrators op een bepaalde taal filteren. Niet WSUS administrators hebben last van dit probleem. Bijvoorbeeld de volgende beheerders niet optreedt:
 • Beheerders die WSUS 2.0 gebruikt in combinatie met de standaardtaal instellingen filteren.
 • Beheerders die samen met alle talen voor WSUS 3.0 gebruiken filteren.

Eigenschappen

Artikel ID: 953147 - Laatste beoordeling: zaterdag 17 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Server Update Services 3.0
 • Microsoft Windows Server Update Services 2.0
 • 2007 Microsoft Office Suite Service Pack 1
 • Calendar Printing Assistant for Microsoft Office Outlook 2007 Service Pack 1
 • Microsoft Office PowerPoint Viewer 2007 Service Pack 1
 • 2007 Microsoft Office Servers Service Pack 1
 • 2007 Microsoft Office Servers Language Pack Service Pack 1
 • Microsoft Office Visio Viewer 2007 Service Pack 1
 • Microsoft Office Language Pack 2007 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmt KB953147 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:953147

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com