Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagja

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 953469 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadta az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagját. A cikk a frissítőcsomagra vonatkozó alábbi információkat tartalmazza:
  • Az összegző frissítőcsomag által javított hibák
  • Az összegző frissítőcsomag beszerzése
  • Az összegző frissítőcsomag telepítésének előfeltételei

BEVEZETÉS

Az összegző frissítőcsomag által javított hibák listája

Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagja a Microsoft alábbi jelű biztonsági közleményében ismertetett hibák javítását tartalmazza: MS08-<TBD>. A biztonsági közlemény a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza. A közlemény teljes szövege a Microsoft következő webhelyén tekinthető meg:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms08-<TBD>.mspx

További információ

Információk az összegző frissítőcsomagról

Ez az összegző frissítőcsomag nem vonatkozik a Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagjára. Az Exchange Server 2007 összegző frissítőcsomagjai függetlenek az Exchange Server 2007 SP1 összegző frissítőcsomagjaitól.

Az Exchange Server 2007 SP1 szervizcsomagra vonatkozó összegző frissítőcsomagok felsorolását a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkének az Exchange Server 2007 Service Pack 1 összegző frissítőcsomagjairól szóló része tartalmazza:
937052 Az Exchange 2007 legújabb összegző frissítőcsomagjának beszerzése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagjának telepítéséhez látogasson el az alábbi Microsoft Update webhelyre:
http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=hu-hu
Megjegyzés: Fürtözött Exchange Server 2007 rendszerek esetén a Microsoft Update nem ismeri fel az Exchange Server 2007 összegző frissítőcsomagjait.

A rendszergazdák esetenként központilag szeretnék telepíteni az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagját több, Exchange Server 2007 rendszerű számítógépre, illetve fürtözött Exchange Server 2007-alapú kiszolgálóra. Ebben az esetben a frissítőcsomag a Microsoft letöltőközpontjából tölthető le.

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagjának letöltése

Kiadás dátuma: 2008. július 8.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az Exchange Server 2007 egyes kezelt kódú szolgáltatásai a frissítőcsomag telepítése után nem indulnak el. Ez akkor következik be, ha a szolgáltatások nem férnek hozzá a Microsoft alábbi webhelyéhez:
http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crl
A probléma megoldásáról és kerülő megoldásáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
944752 Az Exchange 2007 kezelt kódú szolgáltatásai az Exchange 2007 egyik összegző frissítőcsomagjának telepítése után nem indulnak el (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Exchange Server 2007 szolgáltatásmodelljéről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
937194 Terméktámogatási szolgáltatás az Exchange Server 2007 rendszerhez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Frissítések helyettesítése

Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagja egy összegző frissítés.

A csomag a következő frissítéseket helyettesíti:
930809 Az Exchange Server 2007 1. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
935490 Az Exchange 2007 2. összegző frissítőcsomagja
935999 Az Exchange Server 2007 3. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
940006 Az Exchange Server 2007 4. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
941421 Az Exchange Server 2007 5. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
942846 Az Exchange Server 2007 6. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Előfeltételek

Az alábbi lista az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagja telepítésének előfeltételeit tartalmazza:
  • Az összegző frissítőcsomag telepítéséhez az Exchange Server 2007 rendszernek telepítve kell lennie a számítógépen.
  • Az összegző frissítőcsomag telepítése előtt el kell távolítani az Exchange Server 2007 összes közbenső frissítését.

Újraindítás szükségessége

Az összegző frissítőcsomag telepítésekor a szükséges szolgáltatásokat a rendszer automatikusan leállítja, majd újraindítja.

Eltávolítási információk

Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagjának eltávolításához használja a vezérlőpultról megnyitható Programok telepítése és törlése segédprogramot.
A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 953469 - Utolsó ellenőrzés: 2008. július 15. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix atdownload kbexpertiseinter KB953469
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com