Потребителска група политика проведе циклично обработване режим промени в Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 и Windows Server 2008 R2

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 953768 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

ВЪВЕДЕНИЕ

Тази статия обсъжда loopback преработка промени в Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 и Windows Server 2008 R2.

Допълнителна информация

Когато конфигурирате компютър, на който се изпълнява версия на Windows, който бе освободен преди Windows Vista и Windows Server 2008 за потребителя Loopback обработката на груповите правила, разрешения за сметка за плащане на компютъра на потребителя, свързани с обект с групови правила не са Препоръчано от значение. В тази ситуация разрешения за четене и прилагане са достатъчни да кандидатства успешно обект с групови правила.

Стартиране в Windows Vista и Windows Server 2008, това поведение се променили.

Помислете за следните сценарии:
 1. Компютър, на който се изпълнява Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 или Windows Server 2008 R2 е конфигуриран за потребител група политика проведе циклично обработване в Обединяване режим.

  Услугата на GP чете GPO информация в контекста на машината. В този сценарий, сметка за плащане на компютъра трябва да имат най-малко разрешения за четене за обекта на груповите правила, който съдържа настройките на потребителя, и потребител трябва да има най-малко четат и прилагат разрешение за успешно прилагане на политиката.
 2. А компютър, на който се изпълнява версия на Windows, който бе освободен преди Windows Vista и Windows Server 2008 е конфигуриран за потребител група политика проведе циклично обработване в Замени режим.

  В този случай услугата на GP impersonates потребителя. Следователно само потребител се нуждае Препоръчано от достъп до GPO. За успешно прилагане на правила, потребителят трябва да има най-малко четат и прилагат разрешение.


Свойства

ID на статията: 953768 - Последна рецензия: 20 февруари 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
Ключови думи: 
kbexpertiseinter kbhowto kbinfo kbmt KB953768 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 953768

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com