Grup de utilizatori politica loopback procesare modificări modul în Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 și Windows Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 953768 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

INTRODUCERE

Acest articol discută loopback procesare modificări în Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 și Windows Server 2008 R2.

Informații suplimentare

Atunci când configurați un computer care execută o versiune de Windows, care a fost eliberat înainte de Ferestre Vista și Ferestre a servi 2008 pentru utilizator Loopback procesarea politicii de grup, permisiuni pentru cont pentru computer pe obiectul politică de grup legate de utilizator nu contează. În această situație, permisiuni de citire și aplicare sunt suficiente pentru a aplica cu succes obiectul politică de grup.

Începând cu Windows Vista și Windows Server 2008, schimbat acest comportament.

Luați în considerare următoarele scenarii:
 1. Un computer care execută Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 sau Windows Server 2008 R2 este configurat pentru utilizator grup politica de buclă locală de prelucrare în Îmbinare modul.

  Serviciul de GP citește informațiile GPO în contextul de mașină. În acest scenariu, cont pentru computer trebuie să cel puțin citit permisiunile pentru obiectul politică de grup care conține setările de utilizator, și un utilizator ar trebui să aibă cel puțin citi și se aplică permisiunea pentru a aplica cu succes a politicii.
 2. A unui computer care execută o versiune de Windows care a fost eliberat înainte de Windows Vista și Windows Server 2008 este configurat pentru utilizator grup politica de buclă locală de prelucrare în Înlocui modul.

  În acest caz, la serviciul de GP impresionează utilizatorului. Prin urmare, numai utilizatorul are nevoie de acces la obiectul GPO. Pentru a aplica cu succes o politică, un utilizator ar trebui să au cel puțin Citește și se aplică permisiunea.


Proprietă?i

ID articol: 953768 - Ultima examinare: 20 februarie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
Cuvinte cheie: 
kbexpertiseinter kbhowto kbinfo kbmt KB953768 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 953768

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com