Περιγραφή της πολιτικής για τον τρόπο που φιλτράρεται ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Outlook ή στον Exchange Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 954199 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Η Microsoft χρησιμοποιεί τεχνολογία για την προστασία των υπηρεσιών μας και τους πελάτες μας. Εμείς φιλτράρετε ή να αποκλείσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διακόψετε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή να αυξήσει την ασφάλεια. Ωστόσο, εύλογη ανταλλαγές γίνονται μερικές φορές, όταν γίνεται προσπάθεια για την προστασία των πελατών. Επομένως, ορισμένες θέλατε επικοινωνιών μπορεί να φιλτραριστεί κατά λάθος.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες δεν λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητο ή ακατάλληλη, Microsoft Outlook 2010, το Microsoft Office Outlook 2007 και το Microsoft Office Outlook 2003 χρησιμοποιούν τεχνολογία αντιμετώπισης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αυτή η τεχνολογία φίλτρων ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση χαρακτηριστικά που είναι κοινά για ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Microsoft βοηθά επίσης χρήστες και διαχειριστές συστήματος παράκαμψη ακούσιες φιλτράρισμα τους αλληλογραφίας, βοηθώντας να διαχειριστείτε τον τρόπο φίλτρα και σχετικά συστήματα χειρισμού μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για την ασφάλεια της δυνατότητας ανεπιθύμητη αλληλογραφία, εμείς δεν αποκαλύπτει ή να συζητήσετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με κάθε μήνυμα ξεχωριστά.

Περισσότερες πληροφορίες

Στις περιπτώσεις στις οποίες θέλετε να έχετε λίγο περισσότερο έλεγχο για τον τρόπο φιλτράρονται μηνύματα ή πώς τα μηνύματα δεν φιλτράρονται από τις δυνατότητες αντιμετώπισης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους στο Outlook, στον Microsoft Exchange Server ή και στα δύο. Για παράδειγμα, εάν έχετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν αντιμετωπίζονται ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα συγκεκριμένο τομέα, προσθέστε τον τομέα στον οποίο η Ασφαλείς αποστολείς λίστα.

Το Outlook

Outlook περιέχει αρκετές ρυθμίσεις που ελέγχουν τον τρόπο που φιλτράρονται μηνύματα. Μπορείτε να προσθέσετε τον αποστολέα να σας Ασφαλείς αποστολείςλίστα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Outlook 2010

 1. Στο φάκελο Εισερχόμενα, κάντε δεξιό κλικ στο μήνυμα.
 2. Τοποθετήστε το δείκτη Ανεπιθύμητη αλληλογραφία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ποτέ Αποκλεισμός αποστολέα.

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στην εντολή του Κεντρική σελίδα στην καρτέλα της κορδέλας του Outlook.
 2. Με το Διαγραφήομάδα, κάντε κλικ στην επιλογή τουΑνεπιθύμητη αλληλογραφία κουμπί και στη συνέχεια κάντε κλικ Επιλογές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου...
 3. Προσαρμόστε το φίλτρο για να τραβήξετε περισσότερο ή λιγότερο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα Εισερχόμενά σας.

Το Outlook 2007 και το Outlook 2003

 1. Στο φάκελο Εισερχόμενα, κάντε δεξιό κλικ στο μήνυμα.
 2. Τοποθετήστε το δείκτη Ανεπιθύμητη αλληλογραφία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη αποστολέα στη λίστα ασφαλών αποστολέων.
Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σχετικά με το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ανεπιθύμητη αλληλογραφία.
 3. Προσαρμόστε το φίλτρο για να τραβήξετε περισσότερο ή λιγότερο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα Εισερχόμενά σας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Outlook 2007, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Office.Microsoft.com/en-US/Outlook/HA102325911033.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας και ανάπτυξης λίστες φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Outlook 2007, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc179056.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να βοηθήσετε τους χρήστες να αποφύγετε τα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Outlook 2003, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Office.Microsoft.com/en-us/ork2003/HA011402621033.aspx

Exchange Server

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία φιλτράρισμα δυνατότητες του Exchange Server.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργικότητα αντιμετώπισης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και προστασίας από ιούς, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/aa997658.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βελτιώσεις αντιμετώπισης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στον Exchange Server 2003 Service Pack 2, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/aa995992 (EXCHG.65) .aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 954199 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
 • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
Λέξεις-κλειδιά: 
kbspam kbfilters kbemail kbpolicy kbinfo kbmt KB954199 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:954199

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com