Ο υπολογιστής-πελάτης με σύνδεση Web απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας δεν λειτουργεί μετά την αναβάθμιση σε Windows Vista Service Pack 1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 954371 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την αναβάθμιση ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista σε Windows Vista Service Pack 1, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη της σύνδεσης Web απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για να συνδεθείτε με άλλους υπολογιστές στο ίδιο περιβάλλον τομέα.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

ΣημαντικόΑυτά τα βήματα ενδέχεται να αυξηθεί ο κίνδυνος ασφαλείας. Αυτά τα βήματα ενδέχεται επίσης να καταστήσουν τον υπολογιστή ή το δίκτυο πιο ευάλωτα σε επιθέσεις από κακόβουλους χρήστες ή επιβλαβές λογισμικό, όπως οι ιοί. Συνιστάται να εκτελέσετε τη διαδικασία που περιγράφει αυτό το άρθρο, για να επιτρέψετε στα προγράμματα να λειτουργούν όπως σχεδιάστηκαν ή για να υλοποιήσετε συγκεκριμένες δυνατότητες των προγραμμάτων. Πριν να κάνετε αυτές τις αλλαγές, συνιστάται να εκτιμήσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την εφαρμογή αυτής της διαδικασίας στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Εάν αποφασίσετε να εφαρμόσετε αυτήν τη διαδικασία, λάβετε τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα για την προστασία του συστήματος. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία μόνο αν είναι πραγματικά απαραίτητο.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ενεργοποιήστε τηνΠροετοιμασία και εκτέλεση στοιχείων ελέγχου ActiveX που δεν έχουν χαρακτηριστεί ως ασφαλή για εκτέλεση δέσμης ενεργειώνρύθμιση για τοΤοπικό Intranet (Local Intranet)Ζώνη.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStartTYPEInetcpl.cplΣτοΈναρξη αναζήτησηςκείμενο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλαSecurityκαρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΤοπικό Intranet (Local Intranet), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠροσαρμοσμένο επίπεδο.
 3. Βρείτε τοΠροετοιμασία και εκτέλεση στοιχείων ελέγχου ActiveX που δεν έχουν χαρακτηριστεί ως ασφαλή για εκτέλεση δέσμης ενεργειώνρύθμιση και στη συνέχεια κάντε κλικenable.
 4. Κάντε κλικOkδύο φορές.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση Web απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/aa383019 (VS.85)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 954371 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Service Pack 1 για Windows Vista στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbprb kbmt KB954371 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:954371

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com