Τις διακοπές διαδικασία Lsass.exe και ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση κατά την προσπάθειά σας να ξεκινήσετε την υπηρεσία παράγοντα προστασίας πρόσβασης δικτύου σε έναν Windows XP Service Pack 3 - υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται σε

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 954879 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Σε ένα περιβάλλον δικτύου, μπορείτε να αναπτύξετε δικτυακής πρόσβασης (NAP) πρωτοκόλλου Internet (IPsec) ασφαλείας επιβολής. Ωστόσο, όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε την υπηρεσία παράγοντα προστασίας πρόσβασης δικτύου σε έναν Windows XP Service Pack 3 (SP3) - που βασίζονται σε υπολογιστή-πελάτη, η διεργασία Lsass.exe διακόπτεται. Επιπλέον, η επανεκκίνηση του υπολογιστή. Εάν έχετε ρυθμίσει τις παραμέτρους της υπηρεσίας ώστε να ξεκινά αυτόματα, αιφνίδιες διακοπές του υπολογιστή έπειτα από κάθε επανεκκίνηση.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή NAP είναι μια νέα δυνατότητα του Windows XP SP3. NAP έχει έναν νέο μηχανισμό επιβολής πολιτικής εύρυθμης λειτουργίας. IPsec επιβολής είναι μέρος της επιβολής ΝΑΡ. Για την υλοποίηση της IPsec επιβολής στα Windows XP SP3, ο υπολογιστής-πελάτης πρέπει να αποκτήσετε το πιστοποιητικό εύρυθμης λειτουργίας NAP από το διακομιστή της αρχής καταχώρησης εύρυθμης λειτουργίας (HRA). Για την απόκτηση πιστοποιητικού εύρυθμης λειτουργίας, ο υπολογιστής-πελάτης πρέπει να παρέχετε την κατάστασή της εύρυθμης λειτουργίας. Εάν ο υπολογιστής-πελάτης χρησιμοποιεί τον έλεγχο ταυτότητας Kerberos για την πραγματοποίηση της σύνδεσης με το διακομιστή HRA για την απόκτηση του πιστοποιητικού, ορισμένες συσχετισμών ασφαλείας δημιουργούνται στον υπολογιστή-πελάτη. Αφού ο υπολογιστής-πελάτης λαμβάνει το πιστοποιητικό εύρυθμης λειτουργίας, ο υπολογιστής-πελάτης διαγράφει τις παλιές συσχετισμών ασφαλείας. Ωστόσο, ο υπολογιστής-πελάτης εκτελεί έναν έλεγχο για ένα δείκτη που δεν είναι null στις συσχετίσεις ασφαλείας. Επειδή οι συσχετίσεις ασφαλείας διαγράφηκαν, παρουσιάζεται αιφνίδια διακοπή λειτουργίας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, υποβάλλετε μια αίτηση στην Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή το Windows XP Service Pack 3.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα με τοΗμερομηνία και ώραστοιχείο ελέγχου πίνακα.
Τα Windows XP με Service Pack 3, x 86 με εκδόσεις
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Oakley.dll5.1.2600.5626270,33624-Ιουν-200812: 06X86

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια IP NAP επιβολής, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/cc726008.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή-πελάτη επιβολής IPsec, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/cc735501.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 954879 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbexpertiseinter kbfix kbbug kbqfe kbmt KB954879 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:954879

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com