Artikkelin tunnus: 954914 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

ESITTELY

Tässä artikkelissa on kuvaus 2007 Microsoft Office -ohjelmiston Microsoft Service Pack Uninstall Tool -työkalusta.

Enemmän tietoa

Perinteisesti Microsoft Office Service Pack -pakettien asennusta ei voi poistaa poistamatta Microsoft Office -tuotteita kokonaan. 2007 Microsoft Office -ohjelmiston Service Pack 2 (SP2) on ensimmäinen Service Pack, joka tukee 2007 Office Desktop -tuotteiden päivitysten asennusten poistamista. 2007 Microsoft Office -ohjelmiston Microsoft Service Pack Uninstall Tool -työkalun (Oarpman.exe) avulla voit poistaa kaikkien 2007 Office -ohjelmiston SP2- ja SP3-paketteihin sisältyvien 2007 Office Desktop -tuotepäivitysten asennuksen.

Tämän työkalun hankkiminen

2007 Microsoft Office -ohjelmiston Microsoft Service Pack Uninstall Tool -työkalu on saatavilla Microsoft Download Centeristä. Voit hankkia tämän työkalun seuraavasta Microsoftin verkkosivustosta:
http://www.microsoft.com/downloads/fi-fi/details.aspx?familyid=b97e6ecf-8da5-455d-b3bb-8ff2223f97c4&displaylang=fi
Huomautuksia
 • Lisätietoja tästä työkalusta on latauspakettiin sisältyvässä Readme.txt-tiedostossa.
 • Työkalu on purettava alikansioon. Käytä esimerkiksi kansiota c:\subdir. Työkalua ei voi purkaa aseman pääkansioon. Et esimerkiksi voi purkaa työkalua kansioon c:\.
 • Lisätietoja 2007 Microsoft Office -ohjelmiston Microsoft Service Pack Uninstall Tool -työkalun käyttämisestä on 2007 Microsoft Office -ohjelmiston Microsoft Service Pack Uninstall Tool -työkalua käsittelevässä kohdassa seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=146938
Tämän työkalun avulla voit nopeuttaa kaikkien SP2- ja SP3-asiakaspäivitysten poistamista. Saatat kuitenkin haluta poistaa SP2- ja SP3-asiakaspäivitysten asennukset erikseen. Voit tehdä tämän seuraavan komennon avulla:
msiexec /i {MSI-tiedoston GUID-tunnus} MSIPATCHREMOVE={Korjaustiedoston GUID-tunnus} /l*vx Lokitiedoston polku
Lisätietoja on seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa:
http://msdn.microsoft.com/fi-fi/library/aa367988.aspx

Tunnetut ongelmat ja toiminnan muutokset

 • Kaikki jaetut tiedostot palautetaan odottamatta RTM-versioiksi SP1-versioiden sijaan, kun 2007 Office -ohjelmiston SP2-paketin asennus on poistettu. Tämä ongelma ilmenee vain, jos tietokoneeseen on asennettu sekä RTM että SP1 ja asennat myöhemmin SP2-paketin ja poistat sen asennuksen.

  Huomautus Jos kaikki Office-tuotteet ovat RTM-versioita, tätä ongelmaa ei ilmene. Jos kaikki Office-tuotteet ovat SP1-versioita, tätä ongelmaa ei ilmene. Voit kiertää ongelman suorittamalla SP1-paketin korjauksen.
 • Jos suoritat Oarpman.exe-työkalun Windows Vista- tai Windows Server 2008 -tietokoneessa, jossa on käytössä joitakin sovelluksia, Windows Restart Manager sulkee sovellukset odottamatta.
Lisätietoja on seuraavissa Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkeleissa:
967756 Kun olet poistanut joidenkin ohjelmistopäivitysten asennuksen Windows Vistassa tai Windows Server 2008:ssa, jotkin kokoonpanotiedostot saattavat olla edelleen päivitetyn version mukaisia tiedostojen alkuperäisen version sijaan
968006 Kun olet poistanut joidenkin ohjelmistopäivitysten asennuksen Windows Server 2003:ssa tai Windows XP:ssä, joissakin kokoonpanotiedostoissa näkyy edelleen päivitetty tiedostoversio alkuperäisen tiedostoversion sijaan
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 954914 - Viimeisin tarkistus: 28. marraskuuta 2011 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Home and Student 2007
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Ultimate 2007
Hakusanat: 
kbsurveynew kbexpertisebeginner atdownload KB954914

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com