Cikk azonosítója: 954914 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A cikk a 2007-es Microsoft Office rendszerhez készült Microsoft Service Pack Uninstall Tool eszközt mutatja be.

További információ

A Microsoft Office szervizcsomagok általában nem távolíthatók el a Microsoft Office termékek teljes eltávolítása nélkül. A 2007-es Microsoft Office rendszer Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagja az első olyan szervizcsomag, amely támogatja a 2007-es Office asztali termékek frissítéseinek eltávolítását. A 2007-es Microsoft Office rendszerhez készült Microsoft Service Pack Uninstall Tool eszköz (Oarpman.exe) használatával eltávolítható a 2007-es Office asztali termékek összes olyan frissítése, amelyet a 2007-es Office programcsomag SP2 és SP3 javítócsomagja tartalmaz.

Az eszköz beszerzése

A 2007-es Microsoft Office rendszerhez készült Microsoft Service Pack Uninstall Tool eszköz a Microsoft letöltőközpontjából érhető el. Az eszközt a Microsoft következő webhelyén szerezheti be:
http://www.microsoft.com/downloads/hu-hu/details.aspx?familyid=b97e6ecf-8da5-455d-b3bb-8ff2223f97c4&displaylang=hu
Megjegyzések
 • Az eszközzel kapcsolatban további tudnivalókat talál a letöltött csomagban található Readme.txt fájlban.
 • Az eszköz kibontásához egy almappában kell azt elhelyeznie. Használja például a c:\almappa mappát. Nem bonthatja ki az eszközt a meghajtó gyökérkönyvtárába. Az eszközt nem bonthatja ki például a c:\ könyvtárba.
 • A 2007-es Microsoft Office rendszerhez készült Microsoft Service Pack Uninstall Tool eszköz használatáról további információért olvassa el a következő Microsoft webhely „Microsoft Service Pack Uninstall Tool eszköz a 2007-es Microsoft Office rendszerhez” című részét:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=146938
Az eszköz használatával egyszerűbben távolíthatja el az összes SP2 és SP3 ügyfélfrissítést. Előfordulhat ugyanakkor, hogy az SP2 vagy SP3 ügyfélfrissítéseket egyesével kívánja eltávolítani. Ennek elvégzéséhez használja a következő parancsot:
msiexec /i {MSI GUID} MSIPATCHREMOVE={Patch GUID} /l*vx A naplófájl elérési útja
További információért látogasson el a következő Microsoft webhelyre:
http://msdn.microsoft.com/hu-hu/library/aa367988.aspx

Ismert hibák és működésbeli változások

 • Az összes megosztott fájl SP1 helyett váratlanul visszaáll RTM (eredeti) verzióra a 2007-es Office rendszer SP2 szervizcsomagjának eltávolítása után. Ez a probléma csak akkor fordul elő, ha a számítógépen az RTM és az SP1 verzió is megtalálható, és később telepíti, majd távolítja el az SP2 szervizcsomagot.

  Megjegyzés Ha az összes Office termék verziója RTM, ez a probléma nem fordul elő. Ha az összes Office termék verziója SP1, ez a probléma nem fordul elő. A probléma megkerülése érdekében futtassa az SP1 szervizcsomag javítását.
 • Ha olyan Windows Vista- vagy Windows Server 2008-alapú számítógépen futtatja az Oarpman.exe fájlt, amelyen egyes alkalmazások használatban vannak, a Windows Restart Manager váratlanul bezárja az alkalmazásokat.
További információ a Microsoft Tudásbázis következő cikkeiben található:
967756 Miután szoftverfrissítéseket távolított el a Windows Vista vagy Windows Server 2008 rendszerű számítógépről, egyes szerelvényfájlok lehet, hogy továbbra is a fájlok frissített verzióját tükrözik, nem pedig az eredetit.
968006 Miután szoftverfrissítéseket távolított el a Windows Server 2003 vagy Windows XP rendszerű számítógépről, egyes szerelvényfájlok lehet, hogy továbbra is a fájlok frissített verzióját jelenítik meg, nem pedig az eredetit.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 954914 - Utolsó ellenőrzés: 2011. november 25. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Home and Student 2007
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Ultimate 2007
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbexpertisebeginner atdownload KB954914
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com