Ο Windows Explorer σταματά να ανταποκρίνεται όταν προσπαθείτε να προβάλλετε τις μικρογραφίες χρόνος γρήγορης περιεχομένου σε έναν υπολογιστή με Windows XP που έχει εγκατεστημένο το συλλογή φωτογραφιών των Windows Live

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 955359 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να προβάλλετε τις μικρογραφίες για περιεχόμενο χρόνος γρήγορης στην Εξερεύνηση των Windows μετά την εγκατάσταση της συλλογής φωτογραφιών των Windows Live σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows XP, Windows Explorer σταματά να ανταποκρίνεται (κολλάει).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν εγκαταστήσατε την συλλογή φωτογραφιών των Windows Live έκδοση 12.0.1329.0201 ή παλαιότερη έκδοση.

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η διαδικασία των Windows XP που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση εξαγωγής μικρογραφιών χρόνος γρήγορης μπορεί να διαρκέσει πολλή ώρα για να ολοκληρωθεί. Η αργή επικοινωνία μεταξύ των Windows XP και της παροχής μικρογραφιών για αρχεία ταινιών χρόνος γρήγορης εγκαθίσταται μαζί με τη συλλογή φωτογραφιών των Windows Live μπορεί να προκαλέσει την Εξερεύνηση των Windows για να σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση για τη συλλογή φωτογραφιών των Windows Live. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εμφανίζεται στο Microsoft Update για χρήστες που έχουν την νεότερη έκδοση εγκατεστημένο το συλλογή φωτογραφιών των Windows Live.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις να εγκατασταθούν αυτόματα στο σύστημα, εγκαθίστανται αυτόματα τις ενημερώσεις υπηρεσίες Windows Live μέσω του Microsoft Update. Εάν επιλέξετε το σύστημα σάς επιτρέπουν να αποφασίσετε αν θέλετε να κάνετε λήψη ή να εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις, θα ειδοποιηθείτε σχετικά με τις νέες ενημερωμένες εκδόσεις από την ημέρα θα είναι διαθέσιμες.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να προσδιορίσετε την έκδοση της συλλογής φωτογραφιών των Windows Live που χρησιμοποιείτε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ξεκινήστε τα Windows Live συλλογής φωτογραφιών.
  2. Στο διακομιστήΒοήθεια (Help)βέλος, κάντε κλικ στο κουμπίΣχετικά με το Windows Live συλλογής φωτογραφιών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή φωτογραφιών των Windows Live, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://photogallery.Live.com
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Windows Live, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://GET.Live.com
Για απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το Microsoft Update, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Update.Microsoft.com/microsoftupdate/v6/About.aspx
Για τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις σχετικά με το Windows Live ή σχόλιο σχετικά με οποιοδήποτε από τα προϊόντα Windows Live, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://windowslivewire.Spaces.Live.com/

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 955359 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Live Photo Gallery
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbwinliveportal kbmt KB955359 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:955359

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com