Μήνυμα λάθους κατά το άνοιγμα του πακέτου των Windows Media Center TV και συντονιστείτε σε ένα κανάλι που παρατίθεται στον Οδηγό προγράμματος ηλεκτρονικής: "Χωρίς ρύθμιση Τηλεοπτικού σήματος"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 955485 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Η Υποστήριξη για τα Windows Vista χωρίς κανένα service pack εγκατεστημένο έληξε στις 13 Απριλίου, 2010. Για να συνεχίσετε τη λήψη ενημερωμένων εκδόσεων ασφαλείας των Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows Vista με Service Pack 2 (SP2). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτή την ιστοσελίδα της Microsoft:Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ανοίγετε το Microsoft Windows Media Center TV Pack και συντονιστείτε σε ένα κανάλι που αναγράφεται στο τον Οδηγό ηλεκτρονικής προγράμματος (EPG), ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:

Μήνυμα λάθους 1
Δεν υπάρχει Τηλεοπτικό σήμα
Εμφανίζεται μήνυμα λάθους 2
Δεν υπάρχει προς το παρόν δεν υπάρχει Τηλεοπτικό σήμα για αυτό το κανάλι. Το κανάλι μπορεί να είναι προσωρινά εκτός του-εμβέλειας ή ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε ή να επανασυνδέσετε την κεραία της Τηλεόρασης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Το πακέτο του Windows Media Center TV έχει μια επιλογή "Αυτόματη επιλογή", η οποία καταργεί τα κανάλια που έχει αδύναμο σήμα από το EPG. Για να εκτελέσετε τη δυνατότητα "Αυτόματη επιλογή", για να ελέγξετε τη λίστα των καναλιών που είναι διαθέσιμα και να αξιολογήσετε την ισχύ του σήματος για κάθε κανάλι, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Εκκίνηση του Windows Media Center.
  2. Στο παράθυρο "Έναρξη", κάντε κύλιση για ναΕργασίες (Tasks)Κάντε κλικρυθμίσεις, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
  3. Κάντε κλικΟ Οδηγός.
  4. Κάντε κλικΕπεξεργασία καναλιών.
  5. Κάντε κλικΑυτόματη επιλογή.
Η επιλογή "Αυτόματη επιλογή" ελέγχει κάθε κανάλι. Ανάλογα με το αν βρεθεί ένα ισχυρό ή αδύναμο σήμα, η επιλογή "Αυτόματη επιλογή" τοποθετεί ένα σημάδι επιλογής στο πλαίσιο που βρίσκεται δίπλα στο κανάλι. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εντοπισμού, θα πρέπει να κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση" για να αποθηκεύσετε τα κανάλια που μόλις επιλεγμένο το EPG.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑνάλογα με το συνολικό αριθμό των καναλιών για τη σάρωση, η επιλογή "Αυτόματη επιλογή" θα μπορούσε να αποκτήσει περισσότερες από μία ώρα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανίχνευσης.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες στη Βόρειο Αμερική που έχουν έναν δέκτη Quadrature Amplitude Διαμόρφωση (QAM) και που εκτελούν το πακέτο του Windows Media Center TV.

Αυτό το άρθρο δεν ισχύει για την παλαιότερη έκδοση του Windows Media Center που περιλαμβάνεται στα Windows Vista ή σε Windows Vista Service Pack 1 (SP1).

Το πακέτο του Windows Media Center TV κυκλοφόρησε στις 16 Ιουλίου 2008. Δεν έχουν όλοι οι υπολογιστές που έχουν αποσταλεί από προμηθευτές υλικού στο κανάλι λιανικής πώλησης έχουν το Media Center TV πακέτο του Windows εγκατεστημένο. Για να ελέγξετε αν ο υπολογιστής σας διαθέτει το Media Center Τηλεοπτικό πακέτο του Windows εγκατεστημένη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Εκκίνηση του Windows Media Center.
  2. Στο παράθυρο "Έναρξη", κάντε κύλιση για ναΕργασίες (Tasks)Κάντε κλικρυθμίσεις, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΓενικά.
  3. Κάντε κλικΠληροφορίες σχετικά με το Windows Media Center, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΈκδοση λογισμικού.
Εάν η έκδοση είναι 6.1.1000.18273, εκτελείτε το πακέτο του Windows Media Center TV.

Εάν ο αριθμός έκδοσης είναι 6.0.6001.18000, δεν εκτελείτε το πακέτο του Windows Media Center TV. Εκτελείτε την έκδοση του Windows Media Center που περιλαμβάνεται στα Windows Vista ή σε Windows Vista SP1.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΚανάλια, που έχουν ένα εικονίδιο λουκέτου δίπλα σε αυτά αντιπροσωπεύουν κρυπτογραφημένου περιεχομένου. Μπορείτε να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο αυτά τα κανάλια του EPG. Ωστόσο, αυτά τα κανάλια δεν αναπαράγεται όταν κάνετε κλικ επάνω τους. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα κανάλια μεταφέρουν κρυπτογραφημένου περιεχομένου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 955485 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Home Premium
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmt KB955485 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:955485

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com