Ziet u een kleiner dan verwacht aantal kanalen wordt vermeld in de elektronische programmagids bij het starten van Windows Media Center TV Pack voor het eerst op een computer met een tuner Quadrature Amplitude Modulation (QAM) is geïnstalleerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 955486 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Windows Media Center TV Pack opent voor het eerst op een computer met een tuner Quadrature Amplitude Modulation (QAM) is geïnstalleerd en u uw tv-signaal instellen, een optionele configuratiestappen gevraagd om kanalen te zoeken. Wanneer kanalen scannen is voltooid, merkt u een kleiner dan verwacht aantal kanalen QAM vermeld in de Electronic Programming Guide (EPG).

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het verwijderen van een kanaal van de EPG als 'Geen tv-signaal'-foutbericht wanneer u op het kanaal afstemmen:
955485Foutbericht wanneer u Windows Media Center TV Pack opent en afstemt op een kanaal dat wordt vermeld in de elektronische programmagids: 'Geen tv-signaal'

Oplossing

U mag meer kanalen weergegeven in de EPG verwacht. Windows Media Center TV Pack wordt alleen kanalen weergegeven in de EPG ook kanaal gegevens gekoppeld zijn. Niet alle kanalen QAM zijn kanaal gegevens gekoppeld. Daarom weergegeven deze kanalen niet in de EPG.

Als u zich bewust zijn van een kanaal niet in de EPG weergegeven en u wilt dat kanaal toevoegen aan de EPG, volg deze stappen:
 1. Start Windows Media Center.
 2. Schuif in het venster StartTaken, klik opInstellingen, en klik vervolgens opTV.
 3. Klik opHandleiding.
 4. Klik opKanalen bewerken.
 5. Zoek het kanaal dat u wilt toevoegen en klik vervolgens op selecteren.
 6. Klik opOpslaan.
Het nieuwe kanaal wordt weergegeven in de EPG. De woorden 'Geen gegevens beschikbaar' wordt echter weergeven naast het kanaal in de EPG omdat geen gegevens kanaal gekoppeld aan het kanaal is.

Als u zich bewust zijn van een kanaal dat niet is gedetecteerd door Windows Media Center TV Pack en u wilt een ontbrekende kanalen toevoegen aan de EPG, volg deze stappen:
 1. Start Windows Media Center.
 2. Schuif in het venster StartTaken, klik opInstellingen, en klik vervolgens opTV.
 3. Klik opHandleiding.
 4. Klik opOntbrekende kanalen toevoegen.
 5. Zoek het kanaal dat u wilt toevoegen en klik vervolgens op selecteren.
 6. Klik opKanaal toevoegen.
 7. Volg de aanwijzingen om de naam van het kanaal, een kanaalnummer toewijzen en klik opToevoegen.
 8. Klik opGedaan.
Het kanaal wordt nu weergegeven in de EPG.

OpmerkingKanalen een slotpictogram naast hebben vertegenwoordigen de gecodeerde inhoud. U kunt deze kanalen handmatig toevoegen aan de EPG. Deze kanalen worden niet afgespeeld wanneer u erop klikt. Dit is omdat deze kanalen gecodeerde inhoud.

Status

Dit gedrag is inherent.

Meer informatie

Dit artikel geldt alleen voor gebruikers in Noord-Amerika die een tuner QAM hebben en die Windows Media Center TV Pack uitgevoerd.

Dit artikel geldt niet voor de eerdere versie van Windows Media Center die wordt meegeleverd met Windows Vista of Windows Vista Service Pack 1 (SP1).

Windows Media Center TV Pack werd uitgebracht op 16 juli 2008. Niet alle computers die worden geleverd door hardwareleveranciers van in de detailhandel heeft Windows Media Center TV Pack. Controleer de Windows Media Center TV Pack geïnstalleerd op de computer is als volgt:
 1. Start Windows Media Center.
 2. Schuif in het venster StartTaken, klik opInstellingen, en klik vervolgens opAlgemeen.
 3. Klik opOver Windows Media Center, en klik vervolgens opSoftwareversie.
Als de versie 6.1.1000.18273 is, voert u Windows Media Center TV Pack.

Als het versienummer 6.0.6001.18000, kunt u Windows Media Center TV Pack worden niet uitgevoerd. U voert de versie van Windows Media Center die is uitgebracht in Windows Vista of Windows Vista SP1.

Eigenschappen

Artikel ID: 955486 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Home Premium
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmt KB955486 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:955486

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com