A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2008. október

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 955519 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft 2008 októberében összegző frissítést adott ki a Windows Vista rendszer Media Center alkalmazásához. Ez az összegző frissítőcsomag a Windows Vista rendszer Home Premium és Ultimate kiadásaihoz készült.

További információ

A „Gyorsjavítások helyettesítése” szakaszban felsorolt javítások mellett a Windows Vista rendszer Media Center alkalmazásának 2008. októberi összegző frissítése az alábbi problémákat oldja meg:
 • Javít egy hibát, amely digitális kábeltelevízió-vevővel rendelkező Windows Media Center rendszer esetén meggátolta a rögzített televízióadások léptetését. A hiba miatt a rögzített televízióadások hossza is hibásan jelent meg.
 • Javítja azt a hibát, amelynek következtében a Windows Media Center Extender készülékek nem tudtak újracsatlakozni a gazdaszámítógéphez, miután az visszatért az alvó vagy felfüggesztett módból.
 • Javítja a Microsoft Tudásbázis 950126. számú cikkében ismertetett hibát. Ennek a hibának a fellépésekor a felfüggesztett videolejátszás tovább folytatódhat a Windows Media Center ablakának kis méretre vagy teljes méretre állításakor, illetve a képernyőkímélő bekapcsolódásakor.
 • Támogatást nyújt a Digital Rights Management- (DRM-) mentes másoláshoz, mely azokkal a digitális kábeltelevízió-vevőkkel használható, amelyek új, DRM-mentes másolást támogató BIOS rendszerrel vannak ellátva.
 • Bővíti a Microsoft Tudásbázis 950126. számú cikkében ismertetett megoldást, hogy a dekóderrel fogadott analóg televízióadásokat is lehessen rögzíteni. Korábban néhány analóg televízióadás rögzítését védett tartalomról tájékoztató üzenet blokkolta.

  Megjegyzés: Ez a megoldás nem érinti azokat a konfigurációkat, amelyek az analóg televízióadásokat digitális kábeltelevízió-vevővel fogadják, mert a digitális kábeltelevízió-vevők BIOS rendszere tartalomvédelemmel van ellátva.

Frissítési információk

A Windows Vista rendszer Media Center alkalmazásának 2008. októberi összegző biztonsági frissítése a Microsoft Windows Update webhelyről és a Microsoft letöltőközpontjából is letölthető.

Windows Update webhely

http://update.microsoft.com/

A Microsoft letöltőközpontja

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:
A Windows Vista Media Center összegző biztonsági frissítése (32 bites változatok)
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 955519. számú csomag letöltése
A Windows Vista Media Center összegző biztonsági frissítése (64 bites változatok)
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 955519. számú csomag letöltése Kiadás dátuma: 2008. október 14.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Frissítések helyettesítése

Ez összegző frissítés, amely a következő frissítéseket helyettesíti:

950126 A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2008. június
947172 A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2008. február
941229 A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2007. október (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
935652 A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2007. június (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
932818 A Windows Vista Media Center alkalmazásának összegző frissítése: 2007. április (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A cikkben említett, külső gyártóktól származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, amelyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 955519 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 14. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter atdownload kbfix kbqfe KB955519
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com