Τα αρχεία που αντιγράφονται σε κοινόχρηστα στοιχεία αρχείων από αναπαραγωγή δεν θα αναπαραχθούν για αναπάντεχα μεγάλο χρόνο κατά την εγκατάσταση λογισμικού προστασίας από ιούς στο διακομιστή προέλευσης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 956123 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Νέα αρχεία που αντιγράφονται σε αναπαραγωγή των κοινόχρηστων αρχείων σε Windows Server 2003 R2 με βάση ή σε υπολογιστές που βασίζονται σε Windows Server 2008 δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή για αναπάντεχα μεγάλο χρόνο. Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν λογισμικό προστασίας από ιούς είναι εγκατεστημένο στο διακομιστή προέλευσης.

Αιτία

Κατά τη διάρκεια μια εγγραφή προέλευσης σε NTFS συστήματος αρχείων, όπως Όταν δημιουργείται ένα νέο αρχείο, το αρχείο Ntfs.sys πρέπει να ενημερώσετε το χρονικό αλλαγών του NTFS. Το File Replication Service (FRS) και της αναπαραγωγής συστήματος κατανεμημένων αρχείων Υπηρεσία (DFSR) είναι υπεύθυνα για συγχρονισμό φακέλων από αναπαραγωγή. FRS και Χρήση DFSR αυτό NTFS αλλαγών για να προσδιορίσετε πότε στοιχεία έχουν αλλάξει, και Όταν τα στοιχεία αυτά απαιτούν αναπαραγωγής.

Όταν μια εφαρμογή λειτουργίας πυρήνα, όπως μια εφαρμογή αντιμετώπισης ιών, ανοίγει μια ενότητα μόνο για ανάγνωση, ενώ μια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί μια ενότητα ανάγνωσης/εγγραφής (για παράδειγμα, μια εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα ανάγνωση/εγγραφή ενότητα όταν δημιουργείται ένα νέο αρχείο.), χρονικό αλλαγών του NTFS δεν μπορεί να ενημερώνεται. Σε αυτό το σενάριο, ένα νέο αρχείο δεν αναπαράγεται όταν μια εξωτερική δραστηριότητα ανοίξει ξανά το αρχείο. Στη συνέχεια, θα ενημερώνονται οι εγγραφές.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων που είναι που περιγράφεται στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft 953325.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στο κουμπί στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο στη Microsoft γνώσεων Βάση:
953325Ένας υπολογιστής που βασίζεται σε Windows Server 2003 σταματά να ανταποκρίνεται διότι έχει εξαντληθεί η σελιδοποιημένη περιοχή μνήμης όταν μια εφαρμογή καλέσει τις συναρτήσεις GetFileAttributesEx και MoveFileEx σε πολλά αρχεία

Περισσότερες πληροφορίες

Σε ένα τυπικό σενάριο όπου παρουσιάζεται αυτό το ζήτημα, DFSR ή του FRS μαζί με το Microsoft Forefront Client Security εγκαθίστανται στον ίδιο υπολογιστής. Άλλες εφαρμογές αντιμετώπισης ιών μπορεί να έχουν επίσης αυτό το ζήτημα, ανάλογα με το τα API που χρησιμοποιούν.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 956123 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Datacenter Edition (32-Bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition (32-Bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Standard x64 Edition
 • Microsoft Forefront Client Security
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbprb fep2010swept kbmt KB956123 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:956123

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com