Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας "Ορισμός των Τηλεοπτικών" σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista που έχει το Windows Media Center Τηλεόρασης Pack εγκατεστημένο, ίσως δεν είναι δυνατή η αναζήτηση για περιεχόμενο τηλεόρασης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 956302 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι εκτελείτε πακέτο Τηλεόρασης Κέντρο πολυμέσων των Windows σε Windows Vista που βασίζεται σε υπολογιστή. Όταν προσπαθείτε να κάνετε αναζήτηση για περιεχόμενο τηλεόρασης χρησιμοποιώντας ένα στοιχείο, όπως τον τίτλο, μια λέξη-κλειδί, ενός ηθοποιού ή ενός σκηνοθέτη, ενδέχεται να λάβετε τα αποτελέσματα που δεν. Εάν εκτελείτε την αναζήτηση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας "Ορισμός αντιγράφων Τηλεόρασης", αυτή είναι η αναμενόμενη συμπεριφορά, επειδή η διαδικασία δημιουργίας ευρετηρίου διαρκεί λίγη ώρα. Ωστόσο, ακόμα και περίπου τέσσερις ώρες αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία "Ορισμός αντιγράφων Τηλεόρασης", μπορεί να έχετε δεν είναι δυνατή η αναζήτηση για περιεχόμενο τηλεόρασης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν απορρίπτεται μια αίτηση το Windows Media Center για να δημιουργήσετε ευρετήριο ρίζα του Media Center Οδηγό αναζήτησης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 1: Αναβάθμιση σε Windows Search 4.0

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 1 περιλαμβάνει τρία βήματα. Επειδή κάποια από αυτά τα βήματα ενδέχεται να επιλύσει το ζήτημα, συνιστούμε να εκτελέσετε ξανά την αναζήτησή σας μετά από κάθε βήμα.

Βήμα 1

Αναβάθμιση σε Windows Search 4.0. Για να κάνετε λήψη του Windows Search 4.0, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Windows/Products/winfamily/desktopsearch/Choose/windowssearch4.mspx?TAB=Install%20It

Βήμα 2

Βεβαιωθείτε ότι η θέση του ευρετηρίου το Windows Media Center εμφανίζεται στη τοΕπιλογές δημιουργίας ευρετηρίουπαράθυρο διαλόγου. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΣτοιχείο ελέγχου πίνακα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΣύστημα και Συντήρηση.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν βρίσκεστε σεΚλασική προβολήκατάσταση, κάντε κλικ στο κουμπίΑρχική σελίδα του πίνακα ελέγχουστο παράθυρο πλοήγησης.
 2. Κάντε κλικΕπιλογές δημιουργίας ευρετηρίου, και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι το Windows Media Center θέση ευρετηρίου αναφέρεται στην περιοχήΠεριλαμβάνει τοποθεσίεςΣτοΕπιλογές δημιουργίας ευρετηρίουπαράθυρο διαλόγου πλαίσιο.
 3. Εάν δεν παρατίθεται στη θέση του ευρετηρίου των Windows Media Center, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στην καρτέλαStart, και στη συνέχεια πληκτρολογήστεCmdΣτοΈναρξη αναζήτησης"Τύπος" (Type).
  2. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείοΓραμμή εντολών (Command Prompt)στη λίστα προγραμμάτων και στη συνέχεια κάντε κλικΕκτέλεση ως διαχειριστής.
  3. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστεCD %windir%\ehomeκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
  4. Εκτέλεση της/DoRegisterSearch ehprivjobΕντολή.

   ΣΗΜΕΙΩΣΗΔεν υπάρχει καμία έξοδος αυτής της εντολής.
  5. Κλείστε και ανοίξτε πάλι τοΕπιλογές δημιουργίας ευρετηρίουτο στοιχείο του πίνακα ελέγχου. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το Windows Media Center θέση ευρετήριο υπάρχει και ότι αυξάνοντας τον αριθμό των στοιχείων με ευρετήριο.

Βήμα 3

Εάν υπάρχει στη θέση του ευρετηρίου των Windows Media Center, αλλά το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται, Αναδημιουργήστε το ευρετήριο θέσεις στον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Στο παράθυρο διαλόγου Επιλογές δημιουργίας ευρετηρίου, κάντε κλικ στο κουμπίΓια προχωρημένους (Advanced).
 2. Κάντε κλικΑναδόμηση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
Αυτή η λειτουργία μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά ή περισσότερο. Στο διάστημα αυτό, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι αυξάνει τον αριθμό των στοιχείων με ευρετήριο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 2: Re-index στη ρίζα της αναζήτησης στο Windows Search 3

Εάν έχετε αποφασίσει να μην αναβαθμίσετε όπως προτείνεται στην προτεινόμενη αντιμετώπιση 1, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σε μια γραμμή εντολών, πληκτρολογήστεCD %windir%\ehomeκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Εκτέλεση της/DoReindexSearchRoot ehprivjobΕντολή.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΔεν υπάρχει καμία έξοδος αυτής της εντολής.
 3. Κλείστε και ανοίξτε πάλι τοΕπιλογές δημιουργίας ευρετηρίουτο στοιχείο του πίνακα ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι το Windows Media Center θέση ευρετηρίου υπάρχει και ότι αυξάνοντας τον αριθμό των στοιχείων με ευρετήριο.
 4. Εκτελέστε ξανά την αναζήτηση.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Windows Search 4.0, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Windows/Products/winfamily/desktopsearch/Default.mspx
Για βοήθεια σχετικά με προβλήματα της αναζήτησης των Windows στα Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 956302 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmt KB956302 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:956302

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com