Όταν ανοίγετε ένα έγγραφο του Word 2007 που προστατεύεται από κωδικό πρόσβασης σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου, το έγγραφο ανοίγει ως μόνο για ανάγνωση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 956937 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ανοίγετε το Microsoft Office Word 2007 έγγραφο που προστατεύεται από ένα κωδικός πρόσβασης σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου, το έγγραφο ανοίγει μόνο για ανάγνωση. Περιμένετε να σας ζητηθεί για έναν κωδικό πρόσβασης, όταν ανοίγετε το έγγραφο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε την επείγουσα επιδιόρθωση 956795 στους υπολογιστές που έχουν έγγραφο που ανοίξατε. Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακή Βάση της Microsoft:
956795Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Word 2007 (Word.msp, Wordconv.msp): 26 Αυγούστου 2008

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 956937 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Word 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB956937 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:956937

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com