Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα πρόσβαση με πληρεξούσιο στο Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 956980 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα "πρόσβαση πληρεξουσίου" στο Microsoft Outlook για να αναθέσετε του γραμματοκιβωτίου ενός χρήστη σε άλλο χρήστη. Στο Outlook, ένας χρήστης μπορεί να επιτρέπει σε άλλο άτομο, γνωστό ως πληρεξούσιος, για να λάβετε και να απαντήσετε σε προσκλήσεις σε σύσκεψη ή απαντήσεις και να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λογαριασμό του χρήστη. Όταν ένας πληρεξούσιος έχει Αποστολή εκ μέρους δικαιώματα, ο πληρεξούσιος μπορεί να συνθέσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να εισαγάγετε το όνομα του χρήστη στο πλαίσιο από . Οι παραλήπτες του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εμφανιστεί δίπλα στο πλαίσιο από το ακόλουθο κείμενο:
<DelegateName>για λογαριασμό ονόματος χρήστη</DelegateName>
Για παράδειγμα, ένας admin πριν από την αναβάθμιση του Office 365 επικοινωνεί με υποστήριξη για το Office 365 για βοήθεια σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης βασικών αντιπροσώπευση (χωρίς Send As). Το admin θέλει να αναθέσετε γραμματοκιβώτιο του χρήστη Α στο Outlook στο χρήστη B ώστε χρήστη B έχει Αποστολή εκ μέρους δικαιώματα γραμματοκιβωτίου του χρήστη Α. Το admin μπορούν να χρησιμοποιούν τους πόρους που αναφέρονται στο παρόν άρθρο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να γίνει αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας "πρόσβαση πληρεξουσίου" στο Outlook, ανατρέξτε στα παρακάτω θέματα:

Outlook 2010

Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα πρόσβαση με πληρεξούσιο στο Outlook 2010, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Το αρχείο, και στη συνέχεια επιλέξτε Πληροφορίες.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Ρυθμίσεις λογαριασμού αναπτυσσόμενη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Πρόσβαση πληρεξουσίου.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη, και στη συνέχεια, επιλέξτε το χρήστη που θέλετε να έχετε δικαιώματα πληρεξουσίου.
  4. Με το Δικαιώματα πληρεξουσίου παράθυρο διαλόγου, επιλέξτε τα κατάλληλα δικαιώματα για τους διάφορους φακέλους του Outlook και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας "πρόσβαση πληρεξουσίου" στο Outlook 2010, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://Office.Microsoft.com/Redir/HA010355554.aspx

Outlook 2007

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας "πρόσβαση πληρεξουσίου" στο Outlook 2007, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://Office.Microsoft.com/Redir/HA100750811033.aspx

Outlook 2003

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας "πρόσβαση πληρεξουσίου" στο Outlook 2003, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://Office.Microsoft.com/en-US/Outlook/CH063566511033.aspx

Το Outlook για Mac 2011

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να προσθέσετε και να διαχειριστείτε πληρεξούσιους στο Outlook για Mac 2011, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
http://mac2.Microsoft.com/Help/Office/14/EN-US/Outlook/Item/58df163a-fbd1-40ed-801f-e044d61fed58?Category=9208e6ea-8345-4b0c-977a-b5aa087de1b3

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία μετεγκατάστασης ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Microsoft για να εκχωρήσετε δικαιώματα αποστολής για λογαριασμό της.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 956980 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a o365062011 pre-upgrade kbmt KB956980 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 956980

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com