Een gebruikersnaam Unicode-tekens bevat niet correct wordt verwerkt tijdens de EAP-verificatie op een computer met Windows XP SP3

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 957218 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Stel dat op een Windows XP Service Pack 3 (SP3)-gebaseerde computer, hebt u een gebruikersaccount met een gebruikersnaam Unicode-tekens bevat. Wanneer u deze gebruikersaccount de gebruikersnaam mislukt Extensible Authentication Protocol Verificatie (EAP). Dus u geen toegang tot de lokale netwerk.

Oorzaak

Dit probleem de architectuur EAPHost Windows XP SP3. Wanneer u probeert te verifiëren, converteert de EAPHost de EAP-ID bericht naar Unicode. Echter, de server probeert te lezen de Bericht-ID EAP als ASCII. Daarom Als de identiteit van de gebruiker de ASCII-tekens 128 tot en met bevat 255, EAP-verificatie mislukt.

Resolutie

Informatie over hotfixes

EEN ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld alleen het probleem te verhelpen die in dit artikel wordt beschreven. Deze toepassen de hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als u de hotfix downloaden, is er een 'Hotfix downloaden beschikbaar' sectie aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service en ondersteuning de hotfix ophalen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, u moet mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix. Voor een volledige lijst met Microsoft Customer Service en Telefoonnummers of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix download beschikbaar' weergegeven voor talen de hotfix beschikbaar is. Als u uw taal niet ziet, is het omdat een hotfix is beschikbaar voor die taal.

Vereisten

Voor deze hotfix moet Windows XP Service Pack 3 geïnstalleerd.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389Hoe de meest recente Windows XP servicepack ophalen

Opnieuw opstarten

U hebt niet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Registergegevens

Hebben ons deze hotfix inschakelen, gaat u naar de "Voor mij oplossen'sectie. Als u liever zelf deze hotfix inschakelt zou, gaat u naar de "Probleem zelf oplossen'sectie.

Voor mij oplossen

Deze hotfix automatisch wilt inschakelen, klikt u op deDit probleem oplossenkoppeling. Klik vervolgens opUitvoerenin deBestand downloadendialoogvenster in en volg de stappen in deze wizard.

Dit probleem oplossen


Notities
 • Deze wizard is tijdelijk alleen in het Engels. Automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.
 • Als u niet op de computer waarop het probleem optreedt, kunt u de automatische correctie opslaan op een flashstation of een CD en u kunt uitvoeren op de computer waarop het probleem.
Ga nu naar de "Het probleem is opgelost?" sectie.

Probleem zelf oplossen

BelangrijkDeze sectie, methode of taak bevat stappen u hoe te het register wijzigen. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u de register onjuist. Zorg ervoor dat deze stappen zorgvuldig. Reservekopie van het register voordat u het wijzigen voor extra bescherming. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie. back-up en terugzetten van het register, klikt u op het volgende artikel over nummer in de Microsoft Knowledge Base:
322756Back-up en terugzetten van het register in Windows

Inschakelen van deze hotfix de volgende stappen uit:
 1. Klik opStart, klik opUitvoeren, typeRegedit, en klik vervolgens opOK.
 2. Zoek de volgende registersleutel de subsleutel:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\EapHost\Configuration
 3. Op deBewerkenin het menuNieuwe, en klik vervolgens opDWORD-waarde.
 4. TypeIdentityEncodingFormat, en Druk op ENTER.
 5. Op deBewerkenmenu, klik opWijzigen.
 6. Type0x1, en klik vervolgens opOK.
 7. Sluit Register-Editor.
Ga nu naar de "Het probleem is opgelost?" sectie.

Is het probleem opgelost?

 • Controleer of het probleem is verholpen. Als het probleem is opgelost, bent u klaar met dit artikel. Als het probleem niet is opgelost, kunt ucontact opnemen met ondersteuning.
 • We zouden waarderen uw feedback. Feedback of problemen met deze oplossing verslag laat een opmerking op deBlog "Fix voor mij", of stuur ons eene-mailbericht.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
Windows XP met Service Pack 3 x 86 versies
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatformSP-vereiste
Eappgnui.dll5.1.2600.566394,20826 Aug 200813: 36x 86SP3
Eapphost.dll5.1.2600.5663180,73626 Aug 200813: 36x 86SP3

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor meer informatie over EAPHost architectuur, de volgende Microsoft-website:
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/aa363523 (VS.85) .aspx
Voor meer informatie over IAS (Internet Authentication Service) de volgende Microsoft-website:
http://technet.Microsoft.com/en-us/Network/bb643123.aspx
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 957218 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 3 op de volgende platformen
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbfixme kbmsifixme kbfix kbbug kbexpertiseinter kbautohotfix kbqfe kbmt KB957218 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:957218

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com