FIX: Uitzonderingsfoutbericht als u een virtueel pad provider dienen een webpagina een ScriptManager besturingselement is: 'map '<file directory="">' bestaat niet. Niet starten monitoring bestand wijzigingen.'</file>

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 957661 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U maakt en een virtueel pad provider Microsoft ASP-pagina's van een virtuele bestandssysteem dienen te registreren.NET-webtoepassing.
  • Er is eenScriptManagercontrole op één virtuele webpagina binnen de webtoepassing.
In dit scenario deScriptManagerbesturingselement nog steeds toegewezen virtuele mappen in het bestandssysteem en wordt deFileChangesMonitorom te controleren die directory-object. Bovendien wordt een uitzondering van de volgende strekking gegenereerd:
Serverfout in toepassing '/ Site'.

'<file directory="">' Directory bestaat niet. Controle van wijzigingen in bestanden starten is mislukt. </file>
Beschrijving: Een onverwerkte uitzondering opgetreden tijdens de uitvoering van de huidige webaanvraag. Raadpleeg de stacktracering voor meer informatie over de fout en de oorsprong in de code.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft. Het is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven. Gelden alleen voor systemen waarop dit specifieke probleem.

Dit probleem oplossen door contact op met Microsoft Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Vereisten

U hebt Microsoft.NET Framework 3.5 Service Pack 1 (SP1) voor deze hotfix is geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
System.Web.Extensions.dll3.5.30729.40301,277,95204 Februari 200901: 11x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Referenties

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het gebruik van virtuele pad providers:
910441Het gebruik van virtuele pad providers dynamisch laden en inhoud van virtuele paden in ASP compileren.NET 2.0

Eigenschappen

Artikel ID: 957661 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft ASP.NET 2.0
Trefwoorden: 
kbHotfixServer kbexpertiseadvanced kbqfe kbsurveynew kbmt KB957661 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:957661

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com