Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Word 2007 (Word.msp): 28 Οκτωβρίου 2008

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 957697 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα θέματα του Microsoft Office Word 2007 που επιδιορθώνονται στο πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης που κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου 2008.
Το άρθρο αυτό περιγράφει τα ακόλουθα θέματα σχετικά με το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων:
 • Τα ζητήματα που διορθώνει το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων.
 • Τα προαπαιτούμενα για την εγκατάσταση του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων.
 • Αν θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εγκατάσταση του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων.
 • Αν το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων αντικαθίσταται από κάποιο άλλο πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων.
 • Αν θα πρέπει να κάνετε αλλαγές μητρώου.
 • Τα αρχεία που περιέχει το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ζητήματα που διορθώνει το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων

Αυτό το πακέτο συλλογών ενημερωμένων εκδόσεων επειγουσών επιδιορθώσεων επιδιορθώνει τα ακόλουθα ζητήματα, για τα οποία προηγουμένως δεν υπήρχε τεκμηρίωση σε κάποιο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
 • Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να εγκαταστήσετε την ιαπωνική έκδοση του Microsoft Office 2007 σε έναν υπολογιστή-πελάτη.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ATOK όπως το ιαπωνικό input method editor αντί για το Microsoft Office Input Method Editor (IME) 2007.

   ΣΗΜΕΙΩΣΗATOK είναι ένα πρόγραμμα IME άλλων κατασκευαστών.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ATOK να πληκτρολογήσετε μερικούς χαρακτήρες Χιράγγανα σε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  Σε αυτό το σενάριο, η σύνθεση των χαρακτήρων ολοκληρώνεται αυτόματα χωρίς να πιέσετε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση. Επομένως, δεν είναι δυνατό να εισαγωγή KANJI στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν είναι ανοιχτό το παράθυρο Βοήθεια του Outlook.
  • Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επίσης όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft IME και η υπηρεσία κειμένου είναι απενεργοποιημένη.
 • Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
  • Εκτελείτε το Word 2007 σε ένα Tablet PC.
  • Στο Word 2007 έγγραφο, σχεδιάζετε έναν κύκλο, χρησιμοποιώντας το εργαλείο γραφής.
  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφο σε μορφή XPS.
  • Ανοίξετε το έγγραφο στο Word 2007.
  Σε αυτό το σενάριο, παρατηρείτε ότι δεν εμφανίζεται στον κύκλο στη σωστή θέση στο έγγραφο.
 • Όταν ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου RTF του Microsoft Office Outlook 2007, ορισμένα συνημμένα που περιλαμβάνονται στο μήνυμα μπορεί να εμφανιστούν σωστά. Αντί να τα εικονίδια συντόμευσης για τα συνημμένα, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Σφάλμα: δεν έχει φορτωθεί OLE αντικειμένου ή αλληλογραφίας συνημμένο
 • Στο Word 2007, μπορείτε να εκτυπώσετε ένα έγγραφο HTML που περιέχει εικόνες. Ωστόσο, τις εικόνες ενδέχεται να μην εκτυπωθούν τα μεγέθη των πραγματικών.
 • Σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista, μπορείτε να εκτελέσετε μια μακροεντολή για να σαρώσετε τους σελιδοδείκτες σε ένα έγγραφο του Word 2007. Ωστόσο, οι επιδόσεις είναι πολύ μικρότερη από την εκτέλεση της μακροεντολής στο Word 2007 σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP.
 • Όταν εκτελείτε μια μακροεντολή που θα έχουν πρόσβαση στοTabStopαντικείμενο στο Word 2007 έγγραφο, διαρροή μνήμης ενδέχεται να προκύψουν. Τελικά, το Word 2007 ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται.
 • Σε ένα έγγραφο του Word 2007, υπάρχει ένας πίνακας που περιέχει μια κατακόρυφη συγχώνευση κελιών. Στο συγχωνευμένο κελί, υπάρχει μια διαγώνια γραμμή. Όταν εκτυπώνετε το έγγραφο, διαγώνια γραμμή δεν εκτυπώνεται.
 • Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο. Επιλέξετε τοΕνεργοποίηση ζωντανής προεπισκόπησηςεπιλογή και τοΕρώτηση για ενημέρωση στυλη επιλογή για το Word 2007. Στο Word 2007 έγγραφο, προσπαθείτε να μορφοποιήσετε το επιλεγμένο κείμενο, επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω στυλ στη Συλλογή στυλ:
  • Επικεφαλίδα 1
  • Επικεφαλίδα 2
  • Επικεφαλίδα 3
  • Επικεφαλίδα 4
  Σε αυτό το σενάριο, όταν μετακινείτε το δείκτη του ποντικιού επάνω σε ένα από αυτά τα στυλ στη Συλλογή στυλ, η εστίαση μπορεί να γίνει εναλλαγή από το Word 2007 σε μια άλλη εφαρμογή. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν μια άλλη εφαρμογή του Office που είναι ανοιχτό. Για παράδειγμα, αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν το Microsoft Office Excel 2007 είναι ανοιχτό.
Αυτό επίσης επιδιορθώνει το ακόλουθο θέμα:
958447Ένας χρήστης του Outlook 2003 δεν είναι δυνατό να ανοίξετε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου από μια υπερ-σύνδεση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου RTF αν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλεται από ένα χρήστη του Outlook 2007

Ζητήματα που διορθώνει το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων

 • 958174Δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου από μια υπερ-σύνδεση σε ένα έγγραφο του Word 2007 ή στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου RTF
 • 958906Μετά την εφαρμογή της επείγουσας επιδιόρθωσης 956795, οι ρυθμίσεις στο αρχείο .msp δεν εφαρμόζονται στο Word 2007 εάν μια πολιτική που έχει οριστεί για το Word 2007

Περισσότερες πληροφορίες

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο των προβλημάτων που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν τα ζητήματα που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για την εγκατάσταση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά μια επείγουσα επιδιόρθωση που κυκλοφόρησε στο παρελθόν.

Πληροφορίες μητρώου

Για να χρησιμοποιήσετε μία από τις άμεσες επιδιορθώσεις αυτού του πακέτου, δεν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο μητρώο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αυτό το πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης δεν μπορεί να περιέχει όλα τα αρχεία που πρέπει να έχετε για να ενημερώσετε πλήρως ένα προϊόν στην πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτό το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων περιέχει μόνο τα αρχεία που πρέπει να έχετε για να διορθώσετε τα ζητήματα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Η καθολική έκδοση αυτού του πακέτου άμεσης επιδιόρθωσης χρησιμοποιεί ένα πακέτο του Microsoft Windows Installer για την εγκατάσταση του πακέτου άμεσης επιδιόρθωσης. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC) στον παρακάτω πίνακα. Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, η ημερομηνία μετατρέπεται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςστην καρτέλα με το στοιχείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΗΨΗΣ
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Το Office-kb957697-fullfile-x 86-glb.exe12.0.6331.500011,950,81620-Οκτ-200820: 54X86
Πληροφορίες αρχείου .msp του Microsoft Windows Installer
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Word.mspΔεν εφαρμόζεται13,211,64820-Οκτ-200811: 00Δεν εφαρμόζεται
Πληροφορίες αρχείου Word.msp
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Msword.olb12.0.6300.5000768,02407-Δεκ-200701: 05X86
WinWord.exe12.0.6331.5000347,48818-Οκτ-200818: 38X86
Wwlib.dll12.0.6331.500017,496,41618-Οκτ-200818: 38X86

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 957697 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Word 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbqfe kbhotfixrollup kbautohotfix kbhotfixserver kbmt KB957697 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:957697

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com