Beschrijving van de Update voor Windows Home Server, November 2008

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 957825 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Deze update verbetert de interactie tussen computers thuis die Windows Vista en Windows Home Server-systeem worden uitgevoerd wanneer u bestanden of mappen kopiëren een gedeelde map. Overige verbeteringen met betrekking tot de opslag zijn opgenomen adres specifieke problemen die worden vermeld in de sectie 'Meer informatie'. Bovendien Deze update lost bepaalde problemen die optreden kunnen bij het terugzetten van bestanden en mappen van Windows Home Server. De update verbetert ook de zoekfunctie wanneer u externe toegang.

Meer informatie

Deze update bevat de volgende verbeteringen.

Gedeelde mappen en Storage Server

Probleem 1

Voordat deze update is geïnstalleerd, de mogelijkheid om grote bestanden of mappen kopiëren vanaf een computer met Windows Vista naar een gedeelde map op de basisserver beperkt door de vrije ruimte op van de primaire vaste schijf de Windows Home Server-systeem. Nadat deze update is geïnstalleerd, de bestandsgrootte beperkt tot de gratis ruimte op de vaste doelschijf-stations home server zijn verbonden.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
OpmerkingDeze update kan Windows Home Server rapporteren de totale schijfruimte dan de beschikbare ruimte op het primaire station. Een neveneffect van de update is echter toegewezen stations weergegeven rapport onnauwkeurige informatie. Zij melden, meer ruimte dan de capaciteit van het station.

Probleem 2

Soms Windows Home Server genereert veel van meldingen over de bestanden die zijn opgeslagen in gedeelde mappen. Deze meldingen kunnen veroorzaken hoge CPU-gebruik op de basisserver voor toepassingen die Deze bestanden opent. Hierdoor trage prestaties op de basisserver. Nadat deze update is geïnstalleerd, toepassingen, zoals Microsoft Zune-software, die tegelijkertijd worden uitgevoerd, buitensporige processor langer verbruiken bronnen.

Probleem 3

Onder bepaalde voorwaarden uitschakelen Windows Home Server duplicatie op gedeelde mappen nadat een nieuwe gebruikersaccount gemaakt. Nadat deze update is geïnstalleerd, maken van gebruikersaccounts die niet langer invloed op de status van gedeelde map kopiëren.

Computer thuis back-up

Wanneer u bestanden en mappen vanaf een reservekopie thuiscomputer terugzetten de thuiscomputer back-up-proces stopt wanneer 79 procent voltooid is. Deze update biedt nieuwe functionaliteit om dit te voorkomen probleem.

Home Server Backup

Sommige problemen kan Wanneer u bestanden en mappen vanuit huis terugzetten Server back-up op een externe vaste schijf om de software gedeelde map op een Windows Home Server-systeem. Deze update voegt functionaliteit voorkomen dat onbedoelde herstel van oudere versies van de software voor Windows Home Server Connector nieuwere overschrijven versies van bestanden.

Externe toegang

Wanneer u de zoekfunctie gebruiken op deGedeelde RAS Mappentabblad voor een zoekopdracht tekens met accenten bevat zoals ã of ó, foutbericht de volgende webpagina:
Windows Home Server RAS is een fout opgetreden.
Deze update kunt gebruik van tekens met accenten met RAS zoeken.

Gegevens bijwerken

Deze update verkrijgen

Als de functie Automatische Updates is ingeschakeld op de basisserver, wordt de update automatisch gedownload naar uw Windows Home Server-systeem via Windows Update. In de Windows Home Server-Console kunt u opNu bijwerkenop deAlgemeenpagina van uw home serverInstellingenpagina.

Vereisten

Deze update wilt toepassen, moet de nieuwste versie van Windows Home Server-Connector is geïnstalleerd op de computer thuis.

Vereisten voor voorinstallatie

Voordat u deze update installeert, zorg dat u niet uitgevoerd computer thuis back-up.

Opnieuw opstarten

Nadat u deze update hebt toegepast, hoeft u niet opnieuw te de computer.

Informatie over vervanging

Deze update vervangt andere eerder vrijgegeven updates.

Eigenschappen

Artikel ID: 957825 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Home Server
Trefwoorden: 
atdownload kbexpertiseadvanced kbfix kbsurveynew kbqfe kbmt KB957825 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:957825

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com