Wanneer u de eigenschap Patch lijst weergeven, lijst met Operations Manager agent hotfixes mogelijk afgekapt in System Center Operations Manager 2007 Service Pack 1-systemen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 958253 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u weer deLijst van patcheigenschap in System Center 2007 Operations Manager, Operations Manager agent hotfixes de lijst mogelijk afgekapt. U kan daarom niet bepalen agenten al welke hotfixes zijn geïnstalleerd en welke hotfixes moeten worden geïnstalleerd.

OpmerkingVoor informatie over het weergeven van deLijst van patcheigenschap, Zie de sectie 'Meer informatie'.

Oorzaak

DeLijst van patcheigenschap heeft een beperking van 255 tekens. Als de patch naam langer dan 255 tekens is, wordt het afgekapt.

Oplossing

Gegevens bijwerken

Deze correctie is opgenomen in Microsoft System Center Operations Manager 2007 Service Pack 1 bijwerken. Een lijst met problemen worden opgelost en het cumulatieve updatepakket verkrijgen verwijzen naar dit artikel in de Microsoft Knowledge Base:
971541Beschrijving van System Center Operations Manager 2007 servicepack 1

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop de in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

U hebt de System Center Operations Manager 2007 servicepack 1 voor deze hotfix is geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Microsoft.systemcenter.internal.MP6.0.6278.5568,48006 Nov 200808: 03Niet van toepassing

Hotfix-installatie-instructies

Deze hotfix bevat een bijgewerkte management pack (Microsoft.systemcenter.internal.mp). Nadat u deze hotfix installeert, moet u het management pack te importeren.

Het uitpakken van de hotfixbestanden die zijn opgenomen in deze hotfix:
  1. Kopieer het bestand SystemCenterOperationsManager2007-SP1-KB958253-X86-X64-ENU.MSI naar een lokale map of een gedeelde map beschikbaar netwerk.
  2. Voer het bestand SystemCenterOperationsManager2007-SP1-KB958253-X86-X64-ENU.MSI lokaal op elke computer van toepassing die voldoet aan vooraf gedefinieerde criteria.
OpmerkingDit management pack is geïnstalleerd op de volgende locatie:
Files\System Center Management Packs\SystemCenterOperationsManager2007-SP1-KB958253-MP-ENU-programma
OpmerkingU moet bijgewerkte management pack importeren met de Wizard importeren van Management Pack in Operations Manager-console.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft System Center Operations Manager 2007 R2.

Meer informatie

Methoden kunt u de eigenschap Patch weergeven

Methode 1
  1. Verplaatsen naar deOntdekte voorraadweergeven van deMonitoringin de Console bewerkingen weergeven.
  2. UitActies, selecteer deTarget wijzigingstypeoptie selecterenGezondheidszorgin deZoekenhet tekstvak en klik vervolgens opOK.
  3. Selecteer een agent Operations Manager en bekijk deLijst van patcheigenschap in deDetailsweergeven.
Methode 2
  1. Operations Manager-console gebruiken om een nieuwe weergave staat.
  2. Selecteer in de weergave eigenschappen deGegevens met betrekking tot weergevenoptie selecterenGezondheidszorgin deZoekenvak en klik vervolgens opOK.
  3. Op deWeergeveninschakelen en deLijst van patchen klik vervolgens opOK.
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Meer informatie

Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Knowledge base voor een lijst met problemen die zijn verholpen in Microsoft System Center Operations Manager 2007 R2:
971410Lijst met problemen die worden opgelost in System Center Operations Manager 2007 R2
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 958253 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft System Center Operations Manager 2007 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbfix kbqfe kbmt KB958253 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:958253

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com