Un computer pierde său DHCP IP adresă în cazul în care un server DHCP nu este disponibilă în Windows 7 sau Windows Vista

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 958336 - View products that this article applies to.
Suport pentru Windows Vista pachet Service Pack 1 (SP1) s-a încheiat pe data de 12 iulie 2011. Pentru a continua primi actualizări de securitate pentru Windows Vista, asigurați-vă că rulați Windows Vista cu pachet Service Pack 2 (SP2). Pentru mai multe informații, consultați acest site web Microsoft: Sprijinul se termină pentru unele versiuni de Windows.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Importante Acest articol conține informații despre modificarea registry. Asigurați-vă că copierea de rezervă a registry înainte de a modifica aceasta. Asigurați-vă că știți cum să restaurați registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă, restabilirea și modificarea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum să face o copiere de rezervă și restabilirea registry în Windows

Luați în considerare următorul scenariu:
 • Aveți un computer client Protocol de configurare dinamică a gazdei (DHCP), care se execută pe Windows Vista sau un sistem de operare mai târziu.
 • Serviciul DHCP Server nu este disponibilă.
 • Este repornit computer client.
În acest scenariu, clientul nu menține un contract de închiriere valabil. Prin urmare, nu pot accesa unele resurse de re?ea.

Cauză

În acest scenariu, computerul pierde adresa de IP pe care a fost repartizat la acesta server DHCP. Acest lucru se întâmplă chiar dacă gateway implicit este disponibil. În schimb, o adresă de Automatic Private IP abordarea (APIPA), de exemplu 169.254.0.1, este atribuit computerului client. Sau, dacă adaptorul a fost asociată o adresă IP utilizând Alternative de configurare fila pentru adaptor, adaptor va utiliza adresa respectivă.

Rezoluție

Avertizare Pot apărea probleme grave dacă modificați incorect registry utilizând Registry Editor sau altă metodă. Aceste probleme pot necesita reinstalarea sistemului de operare. Microsoft nu poate garanta că aceste probleme pot fi rezolvate. Modificați registry la propriul risc.

Pentru a rezolva această problemă, adăugați o valoare registry pentru a obliga clientul să păstreze sale DHCP IP adresa, chiar dacă un server DHCP nu este disponibil. Pentru a adăuga această valoare, urmați acești pași:
 1. Porniți Registry Editor. Pentru aceasta, faceți clic pe Începe, tip regedit în Pornire căutare cutie, și apoi apăsați Enter.
 2. Pentru a activa setarea pentru toate adaptoarele, găsiți următoarea subcheie registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
  (Numai Windows Vista) Pentru a activa această setare pentru un anume adaptor, identificați adaptorul specifice registru cheie:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\<Adapter>
 3. Pe Editare meniu, punct la Noi, apoi faceți clic pe valoare DWORD.
 4. Tip DontPingGateway, apoi apăsați Enter.
 5. Pe Editare meniu, faceți clic pe Modifica.
 6. În Valoare date cutie, tip 1, apoi faceți clic pe ok.
 7. Ieșire registru redactor.
 8. Reporniți computerul.
Această procedură forțele clientul să păstreze sale DHCP IP adresă, chiar dacă un server DHCP nu este disponibil. Dacă utilizați Alternative de configurare TAB pentru a modifica Adresă IP pentru un adaptor, acest IP este atribuită de adaptor.

Notă În Windows 7, noua valoare de registry nu este ascultat dacă încercați să setați-o pentru un anume adaptor în următoarea subcheie:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\<Adapter>

Proprietă?i

ID articol: 958336 - Ultima examinare: 27 februarie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Foundation
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Foundation
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows Server 2008 Standard
Cuvinte cheie: 
kbexpertiseadvanced kbtshoot kbprb kbmt KB958336 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 958336

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com