MS09-044: A Távoli asztali kapcsolat ügyfélprogram 5.1-es verziójának biztonsági frissítése: 2009. augusztus 11.

Cikk azonosítója: 958470 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS09-044 jelű biztonsági közleményt. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

További információ

A 958470. számú biztonsági frissítés az alábbi bináris fájlokat frissíti:
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Bináris fájl neveSzokásos hely
Mstscax.dlla) %Windir%\System32
b) %SystemDrive%\Program Files\Remote Desktop
Mstsc.exea) %Windir%\System32
b) %SystemDrive%\Program Files\Remote Desktop
Msrdp.ocx%Windir%\Download Program Files
Msrdp.caba) %Windir%\Web\Tsweb
b) a „hklm\software\microsoft\TS Web Clients” elem „InstallDir” értéke alatt található telepítési útvonal
c) %SystemDrive%\Inetpub\Remote
Megjegyzés: A rendszer csak akkor frissíti a fájlokat, ha azok már megtalálhatók a számítógépen.

A 958470. számú biztonsági frissítés az alábbi bináris fájlokat frissíti az alábbi operációs rendszereken:
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Mstscax.dllMsrdp.ocx *Msrdp.cab *Mstsc.exe
Windows XP IgenIgenIgenNem
Windows 2000 IgenIgenIgenIgen
Ne feledje, hogy a Távoli asztali kapcsolat ügyfélprogram dobozos verzióin bizonyos telepítések esetén a rendszer átnevezheti a fájlokat a telepítés során. A jelen cikk „Fájlinformációk” című bekezdésében felsorolt fájlnevek a telepítés előtti eredeti nevek.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
PlatformRDP-verzióA csomagban található bináris fájl neveA bináris fájl neve a telepítés után
Windows XP Service Pack 25.1Msrdp*.ocxMsrdp.ocx
Windows 2000 5.1 és 5.22k3mstscax.dll és 2k3mstsc.exeMstscax.dll és Mstsc.exe

Gyakori kérdések

Kérdés: Windows 2000 rendszeren megtörténik-e az RDC 5.0-s verziójának javítása?
Válasz: Igen. Windows 2000 rendszerben az RDC javítása az 5.0-s verzióról 5.1-esre történő frissítéssel történik meg. Ezért változásokat tapasztalhat a Távoli asztali kapcsolat ügyfélprogram felhasználói felületén. Az RDC 5.1 továbbá új funkciókat is tartalmaz, például az átirányítást.

Kérdés: A Távoli asztali kapcsolat ügyfélprogramom egyéni helyen található. Frissíteni fogja a rendszer?
Válasz: A Távoli asztali kapcsolat régebbi telepítőjének tulajdonságai miatt előfordulhat, hogy a rendszer nem frissíti megfelelően a Távoli asztali kapcsolat alapértelmezettől eltérő helyen található ügyfélprogramjait. A probléma elhárításához ajánljuk, hogy előbb távolítsa el az ügyfélprogramot, majd telepítse azt újra az alapértelmezett helyre, és csak ezután telepítse a biztonsági frissítést.

Kérdés: Miért kell a 958471. és a 958470. számú frissítést is telepíteni, ha a Windows 2000 rendszer beépített, 5.0-s verziójú Távoli asztali kapcsolat ügyfélprogramját használom?
Válasz: A 958471. számú frissítés az eredeti, 5.0-s szoftvert 5.1-es verzióra frissíti; az újabb verzióban már javítva van a biztonsági probléma. A 958470. számú frissítés telepítése nem módosítja a bináris fájlokat, de beállít egy tiltóbitet, amely meggátolja a régi ActiveX-vezérlők példányainak Internet Explorer böngészőben való létrehozását. Emiatt ajánljuk, hogy telepítse mindkét frissítést Windows 2000 rendszer használata esetén.

Megjegyzés: A Távoli asztali kapcsolat 5.0 másik neve Terminálszolgáltatások ügyfele, és gyakran RDP néven utalnak rá, mivel az adott rendszeren ez az RDP (Remote Desktop Protocol) protokoll implementációja.

Kérdés: Ha a 958470. számú és a 958471. számú biztonsági frissítést Windows 2000 rendszeren telepítem, a Távoli asztali kapcsolat felhasználói felülete jelentősen megváltozik. Miért?
Válasz: A Windows 2000 rendszerben alapértelmezés szerint a Távoli asztali kapcsolat 5.0-s verziója van jelen. A 958471. számú biztonsági frissítés a Távoli asztali kapcsolat ügyfélprogram 5.1-es verzióját telepíti, mely az alábbi változásokat tartalmazza az 5.0-s verzióhoz képest:
 • javított hibakezelés;
 • új felhasználói felület;
 • a Távoli asztali kapcsolat ügyfélprogram használata kapcsolatfájllal;
 • új funkciók, pl.: átirányítás.

Kérdés: Ha a 958471. vagy a 958470. számú biztonsági frissítést Windows 2000 rendszeren telepítem, hibásan működnek a régebbi alkalmazások.
Válasz: Előfordulhatnak bizonyos alkalmazásspecifikus kompatibilitási problémák, mert a Távoli asztali kapcsolat 5.0-s verzióról 5.1-es verzióra való cseréje során a kezelőfelület is megváltozik.

Kérdés: A 958470. vagy a 958471. számú biztonsági frissítés telepítése után (mely a Távoli asztali kapcsolat 5.0-s verzióját 5.1-es verzióra cserélte) manuálisan újratelepítettem a Távoli asztali kapcsolat 5.0-s verzióját. Ismét fel fogja kínálni a frissítéseket a rendszer?
Válasz: A 958470. és a 958471. számú biztonsági frissítés a Távoli asztali kapcsolat 5.0-s verzióját 5.1-esre cseréli. Ha ezek telepítése után manuálisan újratelepíti az 5.0-s verziót, a rendszer nem fogja ismét felajánlani a frissítéseket. Ajánljuk, hogy a frissítéseket manuálisan töltse le és telepítse. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy a Távoli asztali kapcsolat 5.0-s verziója már nem tölthető le a Microsoft webhelyéről.

Kérdés: A Távoli asztali kapcsolat 5.0-s verziójával rendelkezem, melyet a Terminal Services Advanced Client (TSAC) telepített. A rendszer azonban nem ajánlotta fel nekem a 958471. számú biztonsági frissítést. Miért?
Válasz: A Távoli asztali kapcsolat TSAC által telepített 5.0-s verziójának frissítését a 958470. számú biztonsági frissítés végzi, ezért a rendszer azt ajánlja fel.

Kérdés: A biztonsági frissítés telepítése előtt az Msrdp.ocx fájl RDC 5.1-es verziójával rendelkeztem. A frissítést telepítését követően az Msrdp.ocx RDC 5.1 nem található. Miért?
Válasz: A biztonsági frissítés során az Msrdp.ocx RDC 5.1-es verziója RDC 5.2 verzióra frissül.

Kérdés: Ha egy alkalmazásom a Microsoft Távoli asztal – webkapcsolat szolgáltatásának bináris fájljait az alapértelmezettől eltérő helyre telepíti, azt a telepítést is javítja ez a frissítés?
Válasz: Ez a frissítés a Microsoft Távoli asztal - webkapcsolat szolgáltatásának bináris fájljait a szokásos helyeken frissíti. Ha a Microsoft Távoli asztal - webkapcsolat szolgáltatásának szabadon terjeszthető bináris fájljai egyéni helyen találhatók, a fájlokat azon a helyen kell frissítenie.

Kérdés: A biztonsági frissítés telepítését követően, amikor megpróbálom használni az MSTSC (Msrdp.ocx) ActiveX-összetevőjét, nem tudok csatlakozni. Miért?
Válasz: A folyamat megszakad (lásd az 1. ábrát), mert a szerver nincs frissítve. A kiszolgáló ezért továbbra is a sebezhető Msrdp.ocx fájlt küldi az ügyfeleknek. A biztonsági frissítés telepítése előtt az ügyfélszámítógépen nem található meg az ActiveX-vezérlő (Msrdp.ocx). A biztonsági frissítés telepítését követően a rendszer blokkolja a sebezhető ActiveX-osztályazonosítókat. Ezért amikor az Internet Explorer programban az ActiveX sebezhető Msrdp.ocx fájlját próbálja meg használni, nem csatlakozhat, amíg az ügyfélszámítógépen el nem helyezik az új Msrdp.ocx fájlt. A probléma megoldásához kövesse az alábbi lépéseket:
 • Telepítse ismét a biztonsági frissítést az ügyfélszámítógépen az Msrdp.ocx fájl kiszolgálóról letöltött régebbi verziójának frissítéséhez.

  Megjegyzés: Az Msrdp.ocx fájlt a rendszer csak a szokásos helyeken frissíti.
 • Kérje meg a webkiszolgáló rendszergazdáját, hogy frissítse a kiszolgálóoldali Msrdp.cab fájlt a biztonsági frissítés használatával. A rendszergazdáknak ügyelniük kell arra, hogy az Msrdp.cab fájlt a rendszer csak a szokásos helyen frissíti. Az egyéni helyen található Msrdp.cab fájl frissítéséhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Bontsa ki a frissítést (KB) a KB /x:<elérési út> parancs használatával.
  2. Másolja az Msrdp.cab fájlt a <helyéről> a kívánt egyéni elérési útvonalra.
A kép összecsukásaA kép kibontása
956744

1. ábra: A Távoli asztal – webkapcsolat szolgáltatás nem működik, amíg az ügyfélszámítógépen nem található meg az Msrdp.ocx fájl frissített változata. Ne feledje, hogy ha a számítógép szokásos helyén a sebezhető Msrdp.ocx fájl található, a Windows Update automatikusan felajánlja a frissítést. További információért látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/library/cc775764(WS.10).aspx
* Ez a módszer akkor működik, ha az RDC 6.0 vagy későbbi verziója telepítve van az ügyfélszámítógépen (munkaállomáson).


Kérdés: A biztonsági frissítés telepítését követően az Internet Explorer 6 és Internet Explorer 7 programok nem telepítik a számítógépemre az ActiveX összetevőt. Miért?
Válasz: A biztonsági frissítés telepítése előtt a számítógépen nem található meg az ActiveX-vezérlő (Msrdp.ocx). A biztonsági frissítés telepítését követően a rendszer tiltóbittel blokkolja a sebezhető ActiveX-osztályazonosítókat. Ezért amikor a frissítés telepítése után az Internet Explorer programban az ActiveX-vezérlő sebezhető Msrdp.ocx fájlját próbálja meg használni, nem csatlakozhat, amíg az ügyfélszámítógép meg nem kapja az új Msrdp.ocx fájlt a Windows Update webhelyről. Az Msrdp.ocx fájl legújabb verziójának beszerzése kétféleképpen történhet:
 • A Windows Update webhelyről. A Windows Update automatikusan felajánlja az Msrdp.ocx fájl frissített verzióját, ha az ügyfél „%Windir%\Download Program Files” mappájában a sebezhető Msrdp.ocx fájlt találja.
 • A frissítés Terminálszolgáltatások webkiszolgálójáról történő telepítésével. A frissítés azonban csak a szokásos helyeken megtalálható Msrdp.ocx fájlt frissíti.
  • Egyéni helyen található Msrdp.cab fájl frissítéséhez manuálisan kell kibontani a frissítést. Ehhez írja be a következő parancsot a parancssorba:
   Csomagnév /x <elérési_út>
   A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
   832475 A Windows-szoftverfrissítések csomagtelepítőjének új szolgáltatásai
  • Másolja az Msrdp.cab fájlt a <helyéről> a kívánt egyéni elérési útvonalra.


Kérdés: A frissítés telepítése után az Msrdp.ocx fájl nem található. Miért?
Válasz: Ez a frissítés csak azokat a fájlokat frissíti, amelyek a frissítés telepítése előtt is a számítógépen voltak. Ha tehát az Msrdp.ocx nem található meg a Windows XP SP2 rendszerű számítógépen a frissítés telepítése előtt, az Msrdp.ocx fájlt a rendszer nem tölti le, és nem telepíti a számítógépen. Amikor az Msrdp.ocx fájl az ügyfélszámítógépre kerül, a Windows Update ismét felajánlja a frissítést az ügyfélszámítógépnek.

Kérdés: Hogyan állapíthatom meg, hogy az Msrdp.ocx fájl megtalálható-e a rendszeremben?
Válasz: Annak megállapításához, hogy az Msrdp.ocx fájl az alapértelmezett helyen található-e, futtassa az alábbi parancsot a parancssorból:
dir "%windir%\downloaded program files"


Kérdés: A frissítés telepítése után az Msrdp.cab fájl nem található. Miért?
Válasz: Ez a frissítés csak azokat a fájlokat frissíti, amelyek a frissítés telepítése előtt is a számítógépen voltak. Ha tehát az Msrdp.cab fájl nem található meg a Windows XP SP2 rendszerű számítógépen a frissítés telepítése előtt, az Msrdp.cab fájlt a rendszer nem telepíti az ügyfélszámítógépre.

Kérdés: Az Msrdp.cab fájl régi verziójával rendelkezem, amely a terminálkiszolgáló webkiszolgálójáról szerezhető be. Sebezhetők-e az ügyfélszámítógépeim?
Válasz: A frissített ügyfélszámítógépek nem sebezhetők akkor sem, ha a kiszolgáló nincs frissítve. Kifejezetten ajánlott azonban telepíteni a frissítést a terminálszolgáltatások webkiszolgálójára annak érdekében, hogy a sebezhető Msrdp.ocx fájl ne kerülhessen a nem frissített ügyfélszámítógépekre.

Kérdés: Miért ajánlja fel a szolgáltatás a 958470. számú biztonsági frissítést Windows 2000 rendszerhez akkor is, ha nincs telepítve az RDP?

Válasz: A 958470. számú biztonsági frissítés felajánlása Windows 2000 rendszerhez független attól, hogy az RDP összetevő telepítve van-e vagy sem. A 958470. számú biztonsági frissítés akkor is beállítja az érintett RDP ActiveX-vezérlő hívását meggátoló tiltóbitet, ha nincs telepítve az RDP, de egyetlen bináris fájlt sem cserél le.


Tudásbázis-mátrix a Távoli asztali kapcsolat (RDC) verziószáma és rendszerek alapján


RDC-verziók (a Microsoft szabályos kiadásai és a támogatott rendkívüli kiadások)
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
RDC 5.0RDC 5.1RDC 5.2RDC 6.0RDC 6.1
Windows Vista RTMxxxKB956744*x
Windows Vista SP1 és Windows Vista SP2xxxxKB956744*
Windows XP SP2xKB958470*KB958469KB956744*KB956744*
Windows XP SP3xxKB958469xKB956744*
Windows Server 2003 SP2xxKB958469*KB956744*x
Windows 2000 SP4KB958471*KB958470*KB958470xx
Megjegyzés: A táblázatban az „x” jelentése: nem érhető el.
Megjegyzés: A táblázat csillagot (*) tartalmazó cellái által jelzett helyzetek szinte az összes lehetséges forgatókönyvet lefedik.

FÁJLINFORMÁCIÓK

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.

Fájlinformációk Windows 2000 rendszer esetén

A Microsoft Windows 2000 SP4 összes támogatott kiadása esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
2k3mstsc.exe5.2.3790.4522421,37605-Jun-200911:48x86
2k3mstscax.dll5.2.3790.4524755,20015-Jun-200907:23x86
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpara.ocx5.2.3790.4522759,80815-Jun-200907:23x86
Msrdpchs.ocx5.2.3790.4522757,24815-Jun-200907:23x86
Msrdpcht.ocx5.2.3790.4522757,24815-Jun-200907:23x86
Msrdpcsy.ocx5.2.3790.4522759,80815-Jun-200907:23x86
Msrdpcustom.dll5.0.2195.730316,14430-Jun-200907:44x86
Msrdpda.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpdeu.ocx5.2.3790.4522761,34415-Jun-200907:23x86
Msrdpel.ocx5.2.3790.4522761,85615-Jun-200907:23x86
Msrdpesn.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpfi.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpfra.ocx5.2.3790.4522760,83215-Jun-200907:23x86
Msrdpheb.ocx5.2.3790.4522759,29615-Jun-200907:23x86
Msrdphun.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpita.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpjpn.ocx5.2.3790.4522758,27216-Jun-200908:23x86
Msrdpkor.ocx5.2.3790.4522758,27215-Jun-200907:23x86
Msrdpnld.ocx5.2.3790.4522760,83215-Jun-200907:23x86
Msrdpno.ocx5.2.3790.4522760,83215-Jun-200907:23x86
Msrdpplk.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpptb.ocx5.2.3790.4522759,80815-Jun-200907:23x86
Msrdpptg.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdprus.ocx5.2.3790.4522760,83215-Jun-200907:23x86
Msrdpsve.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdptrk.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Mstsc.chmNot Applicable67,56906-Jan-200914:58Not Applicable
Mstsc.exe5.1.2600.3552407,55223-Apr-200909:05x86
Mstscax.dll5.1.2600.3581655,87215-Jun-200907:23x86
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32004-Jun-200910:17x86
Msrdpcustom.dll5.0.2195.730316,14401-Jun-200917:33x86

Fájlinformációk Windows XP esetén

 • Az adott mérföldkőre (RTM, SPn) vagy szolgáltatási ágra (QFE, GDR) vonatkozó fájlok a „Szükséges szervizcsomag” és a „Szolgáltatási ág” oszlopban találhatók.
 • A GDR szolgáltatási ágak csak olyan javításokat tartalmaznak, amelyek széles körben elterjedt fontos problémákat orvosolnak. A QFE szolgáltatási ágak a széles körben terjesztett javítások mellett további gyorsjavításokat is tartalmaznak.
 • A táblázatokban felsorolt fájlok mellett ez a program egy kapcsolódó biztonságikatalógus-fájlt is telepít (KBszám.cat), amely a Microsoft digitális aláírásával van ellátva.

A Windows XP összes támogatott x86-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
2k3mstsc.exe5.2.3790.4522421,37605-Jun-200911:48x86
2k3mstscax.dll5.2.3790.4524755,20015-Jun-200907:23x86
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpara.ocx5.2.3790.4522759,80815-Jun-200907:23x86
Msrdpchs.ocx5.2.3790.4522757,24815-Jun-200907:23x86
Msrdpcht.ocx5.2.3790.4522757,24815-Jun-200907:23x86
Msrdpcsy.ocx5.2.3790.4522759,80815-Jun-200907:23x86
Msrdpcustom.dll5.0.2195.730316,14430-Jun-200907:44x86
Msrdpda.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpdeu.ocx5.2.3790.4522761,34415-Jun-200907:23x86
Msrdpel.ocx5.2.3790.4522761,85615-Jun-200907:23x86
Msrdpesn.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpfi.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpfra.ocx5.2.3790.4522760,83215-Jun-200907:23x86
Msrdpheb.ocx5.2.3790.4522759,29615-Jun-200907:23x86
Msrdphun.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpita.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpjpn.ocx5.2.3790.4522758,27216-Jun-200908:23x86
Msrdpkor.ocx5.2.3790.4522758,27215-Jun-200907:23x86
Msrdpnld.ocx5.2.3790.4522760,83215-Jun-200907:23x86
Msrdpno.ocx5.2.3790.4522760,83215-Jun-200907:23x86
Msrdpplk.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdpptb.ocx5.2.3790.4522759,80815-Jun-200907:23x86
Msrdpptg.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdprus.ocx5.2.3790.4522760,83215-Jun-200907:23x86
Msrdpsve.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Msrdptrk.ocx5.2.3790.4522760,32015-Jun-200907:23x86
Mstsc.chmNot Applicable67,56906-Jan-200914:58Not Applicable
Mstscax.dll5.1.2600.3581655,87215-Jun-200907:23x86
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32004-Jun-200910:17x86
Msrdpcustom.dll5.0.2195.730316,14401-Jun-200917:33x86

A Windows XP összes támogatott x64-alapú verziója esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatformSP requirementService branch
Mstscax.dll5.1.2600.3581655,87205-Jun-200907:42x86SP2SP2GDR
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200920:12x86SP2SP2GDR\MSRDP.CAB_CAB_FILES
Mstscax.dll5.1.2600.3581655,87205-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE
Msrdp.ocx5.2.3790.4522759,80805-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\ARA
Msrdp.ocx5.2.3790.4522759,80805-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\BR
Msrdp.ocx5.2.3790.4522757,24805-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\CHS
Msrdp.ocx5.2.3790.4522757,24805-Jun-200922:56x86SP2SP2QFE\CHT
Msrdp.ocx5.2.3790.4522759,80805-Jun-200922:56x86SP2SP2QFE\CS
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\DA
Msrdp.ocx5.2.3790.4522761,85605-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\EL
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\ENU
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\ES
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\FI
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,83205-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\FR
Msrdp.ocx5.2.3790.4522761,34405-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\GER
Msrdp.ocx5.2.3790.4522759,29605-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\HEB
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\HU
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\IT
Msrdp.ocx5.2.3790.4522758,27205-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\JPN
Msrdp.ocx5.2.3790.4522758,27205-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\KOR
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32004-Jun-200923:38x86SP2SP2QFE\MSRDP.CAB_CAB_FILES
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,83205-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\NL
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,83205-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\NO
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\PL
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\PT
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,83205-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\RU
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\SV
Msrdp.ocx5.2.3790.4522760,32005-Jun-200910:26x86SP2SP2QFE\TR
Msrdpcustom.dllNot Applicable17,40805-Jun-200907:42x86NoneNot Applicable

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 958470 - Utolsó ellenőrzés: 2009. november 6. - Verziószám: 6.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 a következő platformokon
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbaccelerators kbsurveynew KB958470
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com