U kunt geen e-mail verzenden op een apparaat met Windows Mobile 6.1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 958639 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
OpmerkingDit artikel is van toepassing op Windows Mobile 6.1.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Uw telefoon Windows Mobile 6.1 ingeschakeld gebruiken een POP3- of IMAP-e-mailaccount onverwacht stopt e-mail verzenden en e-mailberichten kunnen blijven in de map Postvak uit nadat u hebt gesynchroniseerd. U kunt ook de volgende fout ontvangen wanneer u probeert e-mail te verzenden.
Het bericht niet verzonden
Hoewel u geen e-mail verzenden, blijven u binnenkomende e-mailberichten ontvangen.

OpmerkingDit niet het geval voor een Microsoft Exchange Server e-mailaccount.

Oorzaak

Dit gebeurt omdat de e-mailaccount details worden beschadigd wanneer het apparaat met Windows Mobile 6.1 geen verbinding met de SMTP-server maken.

Oplossing

Methode 1: Download en installeer de nieuwste versie van ActiveSync voor uw apparaat

ActiveSync versie 4.5 downloaden voor Windows XP of eerdere versies van Microsoft Windows, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/Microsoft/ActiveSync-download.mspx

Methode 2: Download en installeer Windows Mobile 6.1 Hotfix voor verzenden POP en IMAP-e-

Dit probleem kunt oplossen, download en installeer Windows Mobile 6.1 Hotfix voor verzenden POP en IMAP E-mail (958639).

Het volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Windows Mobile 6.1 Hot Fix pakket nu downloaden.

Releasedatum: 12 November 2008

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via online services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

OpmerkingNadat u deze update installeert, wordt uw Windows Mobile-apparaat automatisch opnieuw opstarten om de installatie te voltooien.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Dit gedrag is gekoppeld aan een functie die is geïntroduceerd in Windows Mobile 6.1. De functie kan mobiele operators een alternatieve SMTP-servernaam gebruikt als e-mailberichten kunnen niet worden verzonden door de gebruiker opgegeven SMTP-servernaam opgeven. Als de mobiele operator een alternatieve naam van de SMTP-server geeft en het apparaat met Windows Mobile 6.1 niet verbinden, e-mailaccount is beschadigd en kan geen e-mailberichten verzenden.
Bezoek de volgende Microsoft-website om te zien of er een update van het besturingssysteem voor uw telefoon is:http://www.Microsoft.com/windowsmobile/en-us/meet/wm65-upgrade.mspx

Referenties

Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 958639 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Mobile 6
  • Windows Mobile 6.5 Standard
Trefwoorden: 
kbreceivemail kberrmsg kbtshoot kbexpertiseadvanced kbprb kbmt KB958639 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:958639

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com