Μήνυμα λάθους κατά την εκκίνηση της υπηρεσίας Windows Installer λειτουργικές μονάδες (TrustedInstaller): "σφάλμα συστήματος 126: δεν ήταν δυνατό να βρεθεί η συγκεκριμένη λειτουργική μονάδα"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 959077 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων
Προέλευσης:Υποστήριξη της Microsoft

ΓΡΉΓΟΡΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

ΓΡΉΓΟΡΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΆΡΘΡΑ ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΌΝ ΈΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΑΙ ΣΕ ΑΠΌΚΡΙΣΗ ΑΝΕΡΧΌΜΕΝΟ Ή ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΘΈΜΑΤΑ, Ή ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΟΡΊΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΛΉΡΩΜΑ ΆΛΛΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ (KNOWLEDGE BASE).

Συμπτώματα

Όταν ξεκινάτε την υπηρεσία Windows Installer λειτουργικές μονάδες, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2717860


Μπορείτε επίσης να εμφανιστεί ένα μήνυμα λάθους στη γραμμή εντολών:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2717861


Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν έχει αλλάξει στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Component Based Servicing\Version
 

Αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να δημιουργήσετε εκ νέου την επεκτάσιμη τιμή συμβολοσειράς του δευτερεύοντος κλειδιού μητρώου που αναφέρεται στην ενότητα "Αιτία".

Πρώτα, πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει το δευτερεύον κλειδί μητρώου. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου και, στη συνέχεια, περιηγηθείτε στο δευτερεύον κλειδί που αναφέρεται στην ενότητα "Αιτία". Εάν το δευτερεύον κλειδί δεν υπάρχει, θα πρέπει να την δημιουργήσετε. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εντοπίστε τον κατάλογο C:\Windows\Servicing\Version και σημειώστε το όνομα του υποφακέλου σε αυτόν τον κατάλογο. Το όνομα θα είναι κάπως "6.1.7600.16385". Αυτό είναι το αναγνωριστικό TrustedInstaller.
 2. Αντιγράψτε το όνομα του υποφακέλου στο Πρόχειρο και κατόπιν επικολλήστε το στο Σημειωματάριο (Notepad) για τη διαφύλαξή.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2717862


  ΣημείωσηΣε αυτό το παράδειγμα, το Αναγνωριστικό TrustedInstaller είναι 6.1.7601.17592.
 3. Στον κατάλογο C:\Windows\WinSxS, βρείτε έναν υποφάκελο του οποίου το όνομα αρχίζει με μία από τις ακόλουθες συμβολοσειρές. (Στο εξής ονομάτων υποφακέλων, το σύμβολο κράτησης θέσηςΑναγνωριστικό TrustedInstallerαντιπροσωπεύει το αναγνωριστικό TrustedInstaller.)

  Για τα Windows 32-bit
  x86_microsoft-windows-servicingstack_31bf3856ad364e35_Αναγνωριστικό TrustedInstaller_none

  Για τα Windows 64-bit
  amd64_microsoft-windows-servicingstack_31bf3856ad364e35_Αναγνωριστικό TrustedInstaller_none
 4. Αντιγράψτε το όνομα του υποφακέλου στο Πρόχειρο και κατόπιν επικολλήστε το στο Σημειωματάριο (Notepad) για τη διαφύλαξή.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2717863


 5. Δημιουργήστε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Component Based Servicing\Version
   
  Σημείωση Για να δημιουργήσετε αυτό το κλειδί, πρέπει να είστε κάτοχος του κλειδιού "Στοιχείο με βάση συντήρησης". Στη συνέχεια, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας δικαιώματα πλήρους πρόσβασης.
 6. Το κλειδί έκδοσης που δημιουργήσατε στο βήμα 5, δημιουργήστε μια επεκτάσιμη τιμή συμβολοσειράς (ή να το επεξεργαστείτε εάν υπάρχει ήδη). Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το Αναγνωριστικό TrustedInstaller με το όνομα σας, και την πλήρη διαδρομή του φακέλου που αναγνωρίσατε στο βήμα 3 ως την τιμή.

  Σημείωση Με την πλήρη διαδρομή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε %SystemRoot%\WinSxS\όνομα_φακέλου αντί για C:\Windows\WinSxS\ όνομα_φακέλου.


  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2717864
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ, και κατόπιν κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την υπηρεσία Windows Installer λειτουργικές μονάδες (TrustedInstaller) ως συνήθως.

ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ ΕΥΘΥΝΏΝ

MICROSOFT Ή/ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΘΕΊΤΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ Ή ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ Ή ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ WEB ("ΥΛΙΚΆ") ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΣΚΟΠΌ. ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΠΟΥ ΕΝΔΈΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ Ή ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΆ ΛΆΘΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΊ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ.

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΔΊΚΑΙΟ, MICROSOFT Ή/ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΈΣΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΉΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΏΝ ΑΝ EXPRESS, ΣΙΩΠΗΡΉ Ή ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ Ή ΌΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΊΤΛΟΥ, ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΊΗΣΗ/ΑΠΟΜΊΜΗΣΗ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉΣ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Ή ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ, ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΚΟΠΌ, ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΆ.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 959077 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnomt kbrapidpub kbmt KB959077 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 959077

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com